Stadswoningen Stadspolders Dordrecht

- Nieuwbouw stadswoning - De stadswoningen in Stadspolders aan de Stadspolderring in Dordrecht zijn geheel afgestemd op de specifieke wensen van de bewoners. Elke woning heeft zijn eigen karakter en is onderscheidend m.b.t. gevelopening en kleur. De indeling van deze woningen zijn geheel afgestemd op de wensen van de bewoners.

Deze woningen worden gerealiseerd aan de Johanna Naber-erf op een zelfbouw locatie nabij de Stadspolderring in Dordrecht. Dordrecht wil de stad met enthousiaste initiatiefnemers verder ontwikkelen. Het geeft u de kans om een huis op maat te bouwen. Dordrecht geeft ruimte voor zelfbouw op verschillende locaties.
Wie op korte termijn zelf een huis wil bouwen in Dordrecht kan terecht op de bestaande locaties Stadswerven en in Stadspolders. Hier zijn nog diverse kavels beschikbaar. Op de langere termijn zijn er mogelijkheden in Sterrenburg, Dubbeldam en de binnenstad.

In Dordrecht kunnen zowel rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen als vrijstaande woningen worden gerealiseerd. Delen van het plangebied zijn voor de diverse woningtypes aangewezen.
Binnen het stedenbouwkundig plan wat door de gemeente Dordrecht wordt ontwikkeld zijn diverse zones ingericht wat betreft prijsklasse; van middelduur tot topsegment.

We hebben ruime ervaring in de ontwikkeling en nieuwbouw van woningen als ook CPO projecten (CPO staat voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap). Bij CPO projecten is de realisatie van de woningen ook altijd vraag gestuurd. Wilt u ook een nieuwe woning bouwen op Stadspolders? Neem dan contact met ons op.

Categorie
particuliere-woningbouw
Opdrachtgever
Drechtsteden Bouw
Locatie
Dordrecht
BVO
Bestek
Keuze aannemer
Bouwbegeleiding