Modern landelijke woning Papendrecht

- Nieuwbouw modern landelijke woning - Voor de fam. Suurbach hebben wij deze moderne woning ontworpen op één van de vrije kavels in Land van Matena in Papendrecht.

De architectuur van deze eigentijdse woning wordt gekenmerkt door de grotendeels verticale kap met grote overstekken waardoor er binnen veel ruimte aanwezig is en de woning een geheel eigen uitstraling geeft. Met recht kan er gesproken worden van een villa, de woning heeft een inhoud van 1.250 m³. Door de verspringende gevelpartijen van zwart metselwerk, wit gestuukte gevels en houten gevelaccenten ontstaat er een gevarieerd en spannend gevelbeeld.

De ruime hal is voorzien van veel glas en een vide. Via de zwartstalen deuren stap je de woonkamer binnen van waaruit de ruime woonkeuken bereikbaar is. Tussen de woonkeuken en woonkamer is een gashaard ontworpen zodat de bewoners vanuit beide ruimten kunnen genieten van het haardvuur.

Aan de achterzijde van de woning is een prachtige witte veranda gesitueerd. Het dak van de veranda is voorzien van aluminium lamellen zodat er een heerlijke buitenruimte ontstaat in de lente, zomer en herfst. Dit mooie systeem beschermt zowel tegen de zon als de regen en zorgt voor een mooie lichtinval in de woning. Dankzij de optimale ligging kan men hier tot in de late uurtjes genieten van de mooie tuin.

Categorie
particuliere-woningbouw
Opdrachtgever
Fam. Suurbach
Locatie
Papendrecht
BVO
270 m²
Schetsen en Ontwerp
Schetsen en Ontwerp
Bouwvergunning
Bouwvergunning
Engineering
Engineering
Keuze aannemer
Keuze aannemer