Een moderne woonboerderij, een klassieke dijkwoning of een stoere schuurwoning. Wanneer u aan nieuwbouw of verbouw denkt zijn de mogelijkheden eindeloos. Ter inspiratie presenteren we op deze pagina verschillende soorten bouwstijlen. U kunt lezen wat de kenmerken van de bouwstijl zijn, in welk landschap het goed past en natuurlijk ondersteunen we de verhalen met veel foto's! 
U vindt informatie over bouwstijlen waar we veel affiniteit mee hebben. Wilt u meer weten of kijken welke bouwstijl bij u past? Neem dan gerust eens contact op voor een kennismaking!

Landelijke woning

Een landelijke woning is een woning die goed binnen de landelijke omgeving past. Denk aan een polderlandschap, waterkant of een bos. Rust en ruimte zijn kenmerken van een landelijke woning. 

Brand I BBA Architecten heeft zeer veel ervaringen met landelijke woningen. We vertellen u er graag alles over op deze pagina. We hebben de mooiste landelijke woningen uit ons portfolio ook op een rij gezet, zodat u snel door kunt klikken om nog meer inspiratie op te doen!

Doe inspiratie op voor uw landelijke woning

Modern landelijke woning

De landelijke bouwstijl is een typische bouwstijl voor Nederlandse bodem. De laatste jaren zien we deze bouwstijl meer richting modern trekken, met wat harde hoeken en veel gebruik van lichtinval.

Droomt u ervan om uw eigen landelijke moderne woning te laten bouwen en bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Bekijk dan deze pagina en doe inspiratie op.

Bekijk de landelijke moderne woningen

Schuurwoning

Landelijk, stoer en open; schuurwoningen zijn helemaal van deze tijd. Deze bouwstijl past perfect langs het water of bijvoorbeeld in de polder.

Denkt u over het laten bouwen van een schuurwoning? Dan kunt u op deze pagina veel inspiratie opdoen. Klik snel verder en bel ons gerust om al uw vragen te stellen!

Bekijk schuurwoningen hier

Moderne woning

Eigenzinnig ontwerpen, moderne technieken of hergebruiken van ideeën van vroeger en hier een moderne draai aan geven. Daar gaat het om bij het ontwerpen van een moderne woning. 

We hebben voor u een pagina gemaakt waarbij we de moderne woning in detail bespreken. Hierdoor vind u zeker de inspiratie waar u naar op zoek bent!

Bekijk moderne woningen hier

Herenhuis

Statig, hoog en met veel details. Dat zijn de belangrijkste kenmerken van het herenhuis. Een prachtige bouwstijl waar u veel kanten mee op kunt!

Wilt u een herenhuis laten bouwen of wellicht een herenhuis gaan renoveren? Wij hel.pen u heel graag om uw dromen en wensen om te zetten naar de realiteit. Laten we beginnen met inspiratie opdoen:

Bekijk herenhuizen hier

Luxe villa bouwen

U kunt uw luxe villa bouwen in de stijl die u wilt, de mogelijkheden lijken eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan een landelijke woning, herenhuis, schuurwoning of een klassieke villa.

Heeft u een kavel op het oog waar u graag uw eigen luxe droomvilla wilt bouwen? Wij helpen u graag om de juiste stijl en inrichting te realiseren van uw droomhuis. Lees deze blog en doe inspiratie op met alle foto's en voorbeelden.

Bekijk de luxe villa's hier

Kingspan TEK

Kingspan TEK is leverancier van een ruwbouw casco dat bestaat uit constructief geïsoleerde panelen voor wanden en daken. Hét nieuwe bouwen biedt een zeer energiezuinig en slank bouwsysteem dat isolatie en dragen in één combineert; in de basis zeer sterk en snel is; en met een prefab en duurzaam karakter.

Meer informatie over het nieuwe bouwen

Notariswoning

Een notariswoning is een statige woning. Maar wat geeft een notariswoning nu juist die kenmerkende uitstraling?

Denkt u erover om een notariswoning te laten bouwen? Ontdek in deze blog de kenmerken en eigenschappen van een notariswoning en bekijk foto's van notariswoningen uit ons portfolio.

Bekijk notariswoningen hier

Dijkwoning

Het belangrijkste kenmerk van een dijkwoning is dat deze villa zich op of aan een dijk bevindt. Bij alle ontwerpen die wij als architect aanpakken kijken wij naar een mooie dynamiek met de omgeving, een element wat bij een dijkwoning extra belangrijk is.

Wilt u een dijkwoning laten bouwen of renoveren? Begin dan met inspiratie opdoen op deze pagina en bekijk de foto's van dijkwoningen uit ons portfolio.

Bekijk dijkwoningen hier

Jaren ´30 woning

Prachtige details, een statige voorgevel, maar wel met alle moderne gemakken. Dat is wat een jaren '30 woningen anno nu inhoudt. De jaren '30 woning vinden wij heerlijk om te ontwerpen, het is telkens weer een uitdaging om een prachtige woning binnen de bestaande omgeving te ontwerpen.

Bekijk op deze pagina wat een jaren '30 woning zo speciaal maakt en doe inspritie op voor uw droomhuis met vele voorbeelden en foto's. 

Bekijk jaren '30 woningen hier

Mi Casa woning

Decoratief, stijlvol en energiezuinig. Mi Casa woningen worden snel gebouwd, zijn zeer voordelig en net zo duurzaam als een gewoon gebouwde woning.  

Wilt u weten wat een Mi Casa woning precies inhoudt? Wilt u foto's zien van prachtige Mi Casa woningen die door ons werden ontworpen? Bekijk dan deze pagina en laat uzelf inspireren!

Bekijk Mi Casa woningen hier

Klassieke woning

Statige huizen, mooie notariswoningen en imposante dijkwoningen. Dit kunt u verwachten van de klassieke bouwstijl. Wij ontwerpen graag klassieke woningen, omdat ze vol prachtige details zitten en het fijn is moderne gemakken met een klassieke stijl te combineren.

Op deze pagina vindt u alle kenmerken van klassieke woningen en veel voorbeelden van klassieke woningen uit ons portfolio.

Bekijk prachtige klassieke woningen hier

Woonboerderij bouwen

Landelijk wonen is een bijzondere ervaring waarbij uw woongenot een wordt met de natuur. U doet ’s ochtends de gordijnen open en kijkt uit over de nevel van een weiland dat langzaam oplost in de ochtendzon. Bij een woonboerderij bouwen kunt u bijzondere uiterlijke kenmerken verwerken terwijl u van binnen al het moderne comfort heeft dat bij deze tijd past.

Doe inspiratie op met woonboerderijen die wij hebben mogen ontwerpen.

Bekijk de woonboerderijen hier

 

Woning met houten gevel

Bij een houten gevel denkt men vaak aan een landelijke woning die een knipoog geeft naar oudere tijden. Hoewel dit materiaal zich daar prachtig voor leent, kunt u ook zeker een houten gevel verwerken in een nieuwere stijl. Door de hoekige vorm en eigen uitstraling past een houten gevel ook bij een moderne woning. 

Denkt u over het laten bouwen van een woning met houten gevel? Bekijk dan  op deze pagina foto's uit ons portfolio om inspiratie op te doen.

Bekijk de prachtige woningen met houten gevel

 

Villa

Voor villa's zijn er veel verschillende bouwstijlen mogelijk, met elk hun eigen uitstraling. Raakt u geïnspireerd van een moderne woonboerderij, een klassieke dijkwoning of een stoere schuurwoning?

Droomt u van het laten bouwen van een prachtige villa? We nodigen u uit om met ons op zoek te gaan naar de juiste stijl, locatie en inrichting van uw droomvilla. We beginnen de zoektocht met deze blog boordevol voorbeelden:

Bekijk villa's hier

Huis landelijke stijl bouwen

Een woning is een van de belangrijkste dingen in uw dagelijks leven. Het is een plek waar u en uw gezin zich thuis voelen, waar het warm en geborgen aanvoelt en waar u uw dagelijks leven met een prettig gevoel kunt doorbrengen. U kunt een moderne woning kiezen, of een klassieke woning maar ook een huis landelijke stijl bouwen.

Denkt u over het laten bouwen van een huis in landelijke stijl? Bekijk dan op deze pagina foto's uit ons portfolio om inspiratie op te doen.

Bekijk de huizen met een landelijke stijl

Grachtenpand

Grachtenpanden hebben een specifieke uitstraling. Mede door het straatbeeld waar we ze tegenwoordig tegenkomen, geven de huizen een historisch en bijzondere uitstraling.

Denkt u erover na om een grachtenpand te laten bouwen of te restaureren? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Lees dan deze blog en laat uzelf inspireren met grachtenpanden uit ons portfolio.

Bekijk grachtenpanden hier