Landelijk wonen is een bijzondere ervaring waarbij uw woongenot een wordt met de natuur. U doet ’s ochtends de gordijnen open en kijkt uit over de nevel van een weiland dat langzaam oplost in de ochtendzon. Wellicht ziet u ’s middags of ’s avonds wel een hertje voorbij lopen. Wonen in een eigen boerderij heeft een speciaal soort allure, de uitstraling iets historisch en klassieks. Bij een woonboerderij bouwen of renoveren kunt u deze bijzondere uiterlijke kenmerken verwerken terwijl u van binnen al het moderne comfort heeft dat bij deze tijd past.

Soorten woonboerderijen

Woonboerderijtypes verschillen van streek tot streek. Ze zijn immers ooit ontworpen voor een bepaald doel. Een boerderij waar vee gehouden wordt heeft andere ruimtes nodig dan een boerderij waar bollen geteeld worden. Dit ziet men terug in de uitstraling per type en kan meegenomen worden in de uitstraling van een nieuwe woonboerderij of bij een renovatie. Voorbeelden van typen boerderijen die tot inspiratie kunnen dienen:

  • Stolpboerderij
  • Dwarshuisboerderij
  • Vierkantshoeve
  • Hallenhuisboerderij
  • T-boerderij
  • Rietgedekte boerderij
Brand BBA: architect woonboerderij
Benieuwd naar de kosten voor het bouwen of renoveren van uw woonboerderij?
Vraag hier een prijsindicatie aan op basis van uw wensen.

Renovatie boerderij architect

Een woonboerderij kan van de grond af ontworpen en gebouwd worden maar er kan ook gekozen worden de huidige boerderij een tweede leven te geven. We kunnen oude boerderijen renoveren of restaureren. Ook met monumentale panden weten onze renovatie boerderij architecten raad. Bij een boerderij restaureren, renoveren of een herbestemming kunnen we het (historisch) erfgoed in meer of mindere mate bewaren waardoor er iets van de authentieke uitstraling intact blijft en u aan de binnenkant kunt genieten van hedendaags comfort.

Het ontwerpen en realiseren van uw woonboerderij is onze passie, maak kennis met onze unieke werkwijze en vraag hier onze brochure aan. 

Meer inspiratie?

Bekijk hier enkele woonboerderijen uit ons portfolio:

Brand BBA: renovatie boerderij architect

Kennismaken?

U wilt een woonboerderij bouwen, renoveren of restaureren? Onze ontwerpen kenmerken zich door hoogwaardige architectuur, kwaliteit, beleving en de juiste relatie met de omgeving. De wensen en budgetten van onze opdrachtgevers zijn het uitgangspunt van elk ontwerp en project.

Bent u van plan een woonboerderij te bouwen? Bespreek uw ideeën en wensen vrijblijvend met onze architect woonboerderij!

Vrijblijvend een uurtje brainstormen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking.

 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan ons privacy statement.

Direct contact met onze adviseurs?

Bel ons van maandag t/m vrijdag tussen
08:30 en 17:00 op (078) 691 92 11

Adres- en
contactgegevens

Brand I BBA Architecten
Hoofvestiging
Abbekesdoel 15  
2971 VA Bleskensgraaf
Bezoekadres 2
Markendaalseweg 4
4811 KC Breda
E-mailadres:info@brandbba.nl
Telefoon: (078) 691 92 11

Volg ons op

FacebookFacebook
Twitter
Pinterest