Wat wij doen

Een woning is één van de belangrijkste dingen in uw leven. Het is een plek waar u en uw gezin zich thuis voelen en waar u uw dagelijks leven met een prettig gevoel kunt doorbrengen. Op deze website maakt u kennis met ons bureau, onze unieke werkwijze en een selectie van onze veelzijdige projecten. Wat wij als Brand I BBA Architecten elke keer weer doen is een unieke woning ontwerpen binnen het daarvoor beschikbare budget. 

Wij realiseren graag ook uw droomwoning!

Bekijk alle projecten

Over ons architectenbureau

Brand I BBA Architecten is een veelzijdig architectenbureau dat werkzaam is in een groot aantal sectoren door heel Nederland. Wij zijn een familiebedrijf wat inmiddels bijna 30 jaar vol passie en tot tevredenheid van onze opdrachtgevers woningen ontwerpt en realiseert. Als architectenbureau helpen wij u graag met het realiseren van uw droomwoning. 

Wij bieden u ons vrijblijvend uurtje brainstormen aan om uw nieuwbouw- of verbouwplannen te bespreken. Omdat wij u graag van dienst zijn, zijn hier geen kosten aan verbonden.

Wij zijn gevestigd in een prachtige boerderij uit 1890 in Bleskensgraaf. Ons architectenbureau is centraal gelegen in de Alblasserwaard en bevindt zich 15 minuten vanaf Rotterdam, Dordrecht en Gorinchem. Hiernaast hebben we nog een bezoekadres aan de Markendaalseweg 4 in Breda. U bent van harte welkom.

Inspiratie nodig? Krijg gratis onze brochure thuisgestuurd!

40 pagina's bordevol ideeen, foto's en informatie

Ja stuur mij de gratis brochure