25
jun. '20
Buitenleven

Deze exclusieve modern landelijke villa is gerealiseerd op een  perceel van ruim 51oo m². En dat op een locatie met in de achtertuin een schilderachtig uitzicht op de molens van Kinderdijk, die tot het Werelderfgoed behoren. De woning, samen met het bijgebouw en verwarmd zwembad vormen een prachtig geheel met de tuin.

Landelijk moderne woning
Landelijke woning
Moderne woning
Villa
18
jun. '20
Landelijke villa met rietenkap

- Nieuwbouw landelijke villa - Aan de rand van de nieuwe woonwijk Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht hebben wij een landelijke villa ontworpen voor de fam. v.d. Pol. De villa is gerealiseerd op een kunstmatig eiland. De woningen op het eiland vormen een rustige besloten buurt met een sfeervol dorps karakter.

Landelijke woning
Villa
5
jun. '20
Modern landelijke woning

Voor onze opdrachtgever hebben wij een modern landelijke villa ontworpen voor één van de vrije kavels in de Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht. Deze landelijke villa is inmiddels tot volle tevredenheid van de opdrachtgevers opgeleverd. De kozijnen zijn uitgevoerd in antraciet kozijnen, ramen en deuren. Dit vormt een mooi contrast met de witte gevel. Aan de voorzijde is een prachtige veranda gesitueerd. Deze is direct vanuit de royale living bereikbaar. Het binnen- en buitenleven kan op deze manier goed worden gecombineerd. Hier kan men tot in de late uurtjes genieten van de prachtige tuin.

Landelijk moderne woning
Landelijke woning
Moderne woning
28
mei '20
Landelijke woning met rieten kap

In het polderlandschap van de Alblasserwaard in het dorpje Bleskensgraaf hebben wij een landelijke woning ontworpen. Het bouwen van een landelijke woning is ons op het lijf geschreven. De opdracht hier was duidelijk: een landelijke woning met veel licht en een mooi uitzicht op de polder. Opvallend is de lichte tuinkamer die grenst aan de woonkamer met keuken. Grote ramen en een lichtstraat in het plafond zorgen voor een overdaad aan licht. De deuren aan beide zijden kunnen helemaal open of dicht, waardoor het een aparte kamer wordt, een verlengstuk van de woonkamer of van de tuin.

Landelijke woning