Een woning is een van de belangrijkste dingen in uw dagelijks leven. Het is een plek waar u en uw gezin zich thuis voelen, waar het warm en geborgen aanvoelt en waar u uw dagelijks leven met een prettig gevoel kunt doorbrengen. U kunt een moderne woning kiezen, of een klassieke woning maar ook een huis landelijke stijl bouwen. Bij het aanschaffen van een kavel kunt u nog alle kanten op. Uw huis landelijke stijl bouwen? Laat u hier inspireren.

Huis landelijke stijl bouwen

Als u uw huis in landelijke stijl laat ontwerpen, kiest u voor landelijke charme met moderne gemakken. Altijd al gedroomd van een grote woonkeuken? Of een master slaapkamer met walk-in closet? Wellicht droomt u van een houten veranda waarvan u uitkijkt naar de weidse landschappen om u heen. Ook een kelder behoort tot de mogelijkheden, hiermee creëert u extra leefruimte. Deze kunt u bijvoorbeeld gebruiken als hobbyruimte, fitness, zwembad, wellness of als wijnkelder. Ook hier hebben wij ervaring mee en adviseren u graag over de mogelijkheden. Een huis landelijke stijl bouwen begint bij een goed ontwerp. De stijl heeft zo haar eigen kenmerken, maar u bent vrij de details en inrichting volledig naar eigen smaak in te richten. Zo kunt u uw eigen persoonlijkheid verwerken in uw huis in landelijke stijl.

Bouwstijl landelijke woning
Benieuwd naar de kosten voor het bouwen van uw woning in landelijke stijl?
Vraag hier een prijsindicatie aan op basis van uw wensen

Kenmerken landelijke stijl

Er zijn een aantal kenmerken waardoor u een landelijke woning direct kunt herkennen. Zo is een rieten dak altijd direct een prachtige eye-catcher die ook meteen een bijzonder karakter geeft aan uw woning. Maar donkere dakpannen passen ook erg goed bij een landelijk huis en geeft het weer een andere uitstraling. Kiest u voor een gevel van rood metselwerk? Wilt u de roedes in de ramen wit of juist donkere kleuren? Ook luiken lenen zich goed bij het bouwen van een huis in landelijke stijl. Onze architect landelijke woning visualiseert graag uw visie in een mooi ontwerp. Onze architect kan u niet alleen bijstaan in het ontwikkelen van dit ontwerp, maar ook advies geven over verschillende fases in het project. Zo heeft u in elke fase een expert aan uw zijde.

Het ontwerpen en realiseren van uw droomwoning is onze passie, maak kennis met onze unieke werkwijze en vraag hier onze brochure aan. 

Meer inspiratie?

Bekijk hier enkele woningen in landelijke stijl uit ons portfolio:

Kennismaken?

U wilt uw huis landelijke stijl bouwen? De ontwerpen van Brand I BBA Architecten kenmerken zich door hoogwaardige architectuur, kwaliteit, beleving en de juiste relatie met de omgeving. De wensen en budgetten van onze opdrachtgevers zijn het uitgangspunt van elk ontwerp en project.

Heeft u plannen voor het bouwen van een huis landelijke stijl? Bespreek uw ideeën en wensen vrijblijvend!

Vrijblijvend een uurtje brainstormen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking.

 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan ons privacy statement.

Direct contact met onze adviseurs?

Bel ons van maandag t/m vrijdag tussen
08:30 en 17:00 op (078) 691 92 11

Adres- en
contactgegevens

Brand I BBA Architecten
Hoofvestiging
Abbekesdoel 15  
2971 VA Bleskensgraaf
Bezoekadres 2
Markendaalseweg 4
4811 KC Breda
E-mailadres:info@brandbba.nl
Telefoon: (078) 691 92 11

Volg ons op

FacebookFacebook
Twitter
Pinterest