Landelijk moderne woning Bleskensgraaf

- Landelijke moderne woning - In deze modern vormgegeven luxe landelijk moderne villa gelegen aan het riviertje de Graafstroom in het dorpje Bleskensgraaf midden in de Alblasserwaard is het heerlijk leven. De grote glaspartijen in de gevels garanderen een zee aan licht in de woning. De grote raampartijen bieden ook maximaal zicht naar buiten, zodat het mooie buitenleven ook binnen volledig wordt ervaren.

De gevels worden uitgevoerd in een strakke smalle antraciet steen gecombineerd met een rieten. Het dak en gevels van het bijgebouw worden uitgevoerd in donker gepatineerd zink. De entree met de royale vide in de voorgevel is bij aankomst en binnenkomst een ware eyecatcher. Samen met houtcomposiet gevelaccenten heeft de woning een warme en eigentijdse uitstraling.

De begane grond  bestaat bijna geheel uit één grote leefruimte, van waaruit de bewoners middels grote glaspartijen een panoramisch uitzicht over het water hebben. De ruimtelijke beleving is dan ook van zeer hoog niveau waarbij het binnen- buitengevoel een belangrijk uitganspunt is van het ontwerp.

Naast de woning bevindt zich het bijgebouw met onder andere een royale dubbele garage.

 

Categorie
particuliere-woningbouw
Opdrachtgever
Particulier
Locatie
Bleskensgraaf
BVO
350 m²
Bouwvergunning
Schetsen & Ontwerp
Bouwvergunning
Bouwvergunning
Engineering
Engineering
Keuze aannemer
Keuze aannemer
Bouwbegeleiding
Bouwbegeleiding