Modern landelijke woning Alblasserwaard

- Architect modern landelijke woning - Op een prachtige locatie midden in de polder van de Alblasserwaard hebben wij het ontwerp gemaakt van deze eigentijds modern landelijke woning. 

De architectuur van deze villa kenmerkt zich door een combinatie van zwarte leipannen, zinken dakkapellen en witte gevels met grote glaspartijen.

De gevels worden uitgevoerd in wit stukwerk gecombineerd met eiken kolommen. Een echte eyecatcher is de grote glazen gevel ter hoogte van de master bedroom van waaruit de bewoners een schitterend uitzicht hebben op het polderlandschap. De glazen gevel is voorzien van aluminium lamellen wat de woning een geheel eigen karakter geeft. De horizontale louvres zijn tevens 180 graden draaibaar en zorgen voor zowel zonwering als de benodigde privacy.

Door de verspringende gevelpartijen en eiken houten spanten ontstaat er een gevarieerd en spannend gevelbeeld.

Aan de achterzijde is een grote veranda met buitenhaard gesitueerd. Deze is direct vanuit de royale woonkeuken bereikbaar. Het binnen- en buitenleven kan op deze manier goed worden gecombineerd. Hier kan men tot in de late uurtjes genieten van langslopende riviertje en het omliggende landschap.

Het resultaat is een warme, royale eigentijdse woning waarin onze opdrachtgevers zich herkennen.

Categorie
particuliere-woningbouw
Opdrachtgever
Particulier
Locatie
BVO
300 m²