U zoekt inspiratie voor een nieuwe woning. Wellicht heeft u zich al laten verleiden door het romantische gevoel van een landelijke woning of heeft u ook al met een oog gekeken naar de strakke lijnen van een moderne woning. Een architect voelt goed aan wat u wilt: ook als u dat zelf niet goed onder woorden kunt brengen of kunt visualiseren. Het gaat erom dat u zich thuis voelt in uw nieuwe huis. Ons architectenbureau heeft veel ervaring met de modern landelijke architectuur, laat u inspireren in de landelijke bouwstijl door onze website en portfolio.

Architect modern landelijke woning

De landelijke bouwstijl is een typische bouwstijl voor Nederlandse bodem. Van oudsher zie je deze romantische en karakteristieke stijl terug op het platteland en in beboste omgevingen. Door het vele gebruik van natuurlijke materialen hebben de huizen een tijdloos en warm karakter. Aan de andere kant van het spectrum staat een moderne woning: strak, clean en ingericht op comfort en ruimte. Deze wat koudere stijl laat zich bijzonder goed combineren met het warme van een landelijke woning. Onze architect modern landelijke woning weet deze twee stijlen op een organische manier met elkaar samen te smelten zodat u kunt genieten van de warmte van een landelijk huis met moderne elementen waardoor de woning een geheel eigentijds karakter krijgt.

architectuur modern landelijke woningBekijk ons portfolio modern landelijke woningen
Benieuwd naar de kosten voor het bouwen van uw landelijke moderne woning?
Vraag hier een prijsindicatie aan op basis van uw wensen.

Kenmerken van een landelijk moderne woning

Een architect landelijke moderne woning weet: de kenmerken van beide stijlen laten zich bijzonder goed mengen. Zo kunt u gaan voor een landelijke structuur met moderne elementen: robuuste ramen, gewaagde afwerkingen met beton of zink of gebruik van kleuren die tegenpolen zijn zoals zwart wit. Daarentegen kunt u het ook omdraaien: een strak skelet van uw huis met rechte lijnen die u afwerkt met de warme landelijke tonen: een rieten dak, toepassing van hout of andere landelijke afwerkingen. Onze architect modern landelijke woning weet de elementen precies zo met elkaar te combineren dat deze landelijke moderne woning uw thuis wordt.

Het ontwerpen en realiseren van uw droomwoning is onze passie, maak kennis met onze unieke werkwijze en vraag hier onze brochure aan. 

Meer inspiratie?

Bekijk hier enkele landelijk moderne woningen uit ons portfolio:

Kenmerken landelijk modern huisPortfolio landelijke moderne woningen

Kennismaken?

De ontwerpen van Brand I BBA Architecten kenmerken zich door hoogwaardige architectuur, kwaliteit, beleving en de juiste relatie met de omgeving. Onze architect landelijke moderne woning weet al deze elementen samen te smelten tot uw nieuwe thuis. Ons uitgangspunt bij elk ontwerp zijn het budget en de wensen van onze opdrachtgever. Heeft u plannen voor het laten ontwerpen van een landelijke moderne woning? Bespreek uw ideeën en wensen vrijblijvend met ons architect landelijke moderne woning!

Vrijblijvend een uurtje brainstormen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking.

 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan ons privacy statement.

Direct contact met onze adviseurs?

Bel ons van maandag t/m vrijdag tussen
08:30 en 17:00 op (078) 691 92 11

Adres- en
contactgegevens

Brand I BBA Architecten
Hoofvestiging
Abbekesdoel 15  
2971 VA Bleskensgraaf
Bezoekadres 2
Markendaalseweg 4
4811 KC Breda
E-mailadres:info@brandbba.nl
Telefoon: (078) 691 92 11

Volg ons op

FacebookFacebook
Twitter
Pinterest