Modern landelijke woning Brandwijk

- Nieuwbouw modern landelijke woning - In deze modern landelijke woning is het heerlijk leven. De grote glaspartijen in de achtergevel garanderen een zee aan licht in de woning. De grote raampartijen bieden ook maximaal zicht naar buiten, zodat het mooie buitenleven ook binnen volledig wordt ervaren.

De familie Veenstra wilde een modern landelijke woning passend in het polderlandschap van de Alblasserwaard. Met deze uitgangspunten zijn wij aan de slag gegaan. De woning wordt gerealiseerd in het dorpje Brandwijk aan het riviertje De Graafstroom in de gemeente Molenlanden.

De gevels worden uitgevoerd in wit stukwerk met een hardstenen plinten en dorpels.
De entree in de voorgevel is bekleed met zink. Deze stijlvolle entree geeft samen met de dubbele eiken voordeuren een elegant accent aan de gevels. De tuinkamer wordt uitgevoerd in verticale zwarte planken.

De woning is tevens levensloopbestendig ontworpen. Vanuit de royale hal met vide hebben de bewoners direct toegang tot de master bedroom met badkamer en royale garderobe op de begane grond.

De begane grond  bestaat bijna geheel uit één grote leefruimte, van waaruit de bewoners middels grote glaspartijen een panoramisch uitzicht over de weilanden hebben.

Categorie
particuliere-woningbouw
Opdrachtgever
Fam. Veenstra
Locatie
Brandwijk
BVO
295 m²
Schetsen en Ontwerp
Schetsen en Ontwerp
Bouwvergunning
Bouwvergunning
Engineering
Engineering
Keuze aannemer
Keuze aannemer
Bouwbegeleiding
Bouwbegeleiding