Landelijk moderne woning Bavel

- Nieuwbouw boerderijwoning -  Deze landelijk moderne woning is gerealiseerd in Bavel. De locatie ligt net buiten Breda met uitzicht over de landerijen van het vroegere naastgelegen klooster.

Een unieke locatie met uitzicht op de landerijen vraagt om een unieke woning. In deze moderne boerderijwoning is het heerlijk leven. De grote glaspartijen in de achtergevel garanderen een zee aan licht in de woning. De grote raampartijen bieden ook maximaal zicht naar buiten, zodat de prachtige omgeving ook binnen volledig wordt ervaren.

De architectuur van deze villa kenmerkt zich door een combinatie van riet, dakpannen, glas en zwarte planken (potdekselwerk). Op deze wijze sluit de villa naadloos aan op het landschap. De gevels zijn uitgevoerd in wit stukwerk gecombineerd met zwarte houten planken.

De begane grond bestaat uit één grote leefruimte gekoppeld aan de veranda. Het binnen- en buitenleven kan op deze manier goed worden gecombineerd. Achter de woning bevind zich het royale zwembad.

Fam van Hoof: “Toen wij terugkwamen van de eerste ontmoeting met Jaap zeiden we tegen elkaar: ‘Hij snapt het.’ We wonen hier nu en het is de ultieme rustplek geworden waarnaar we op zoek waren."

Copyright: Fotografie exterieur en interieur The Art of Living, Patrick Meis, The Art of Living magazine

Categorie
particuliere-woningbouw
Opdrachtgever
Fam. Verhoof
Locatie
Bavel
BVO