Architectuurstijl villa

Landelijk moderne Villa Hendrik-Ido-Ambacht

- Architect landelijk moderne villa - Op Waterlandgoed De Noorden in Hendrik-Ido-Ambacht hebben wij het ontwerp gemaakt van deze schitterende landelijk moderne villa. Deze woning is met recht een villa te noemen, de woning heeft een inhoud van 1.940 m3 en heeft een eigen boothuis. 

De architectuur van deze villa kenmerkt zich door een combinatie van zwarte leipannen, karakteristieke metselwerk gevels, met grote glaspartijen en eiken spanten.

Een echte eyecatcher is de grote glazen gevel van waaruit de bewoners een schitterend uitzicht hebben op de tuin en het water. Door de verspringende gevelpartijen en eiken houten spanten ontstaat er een gevarieerd en spannend gevelbeeld. Een bijzonder kenmerk van deze woning is de kap welke schuin wegloopt naar de nok. 

Aan de achterzijde is een grote veranda met buitenhaard gesitueerd. Deze is direct vanuit de royale woonkeuken bereikbaar. Het binnen- en buitenleven kan op deze manier goed worden gecombineerd. Direct grenzend aan de woning is het boothuis ontworpen waar zich ook diverse faciliteiten bevinden.

Het resultaat is een warme, royale landelijk moderne woning waarin onze opdrachtgevers zich herkennen.

Categorie
particuliere-woningbouw
Opdrachtgever
Particulier
Locatie
Hendrik-Ido-Ambacht
BVO
555
Schetsen en Ontwerp
Schetsontwerp
Bouwvergunning
Bouwvergunning
Engineering
Engineering
Keuze aannemer
Keuze aannemer
Bouwbegeleiding
Bouwbegeleiding