Uw eigen villa architect

U staat op het punt een eigen villa te laten ontwerpen & bouwen en staat voor een belangrijke keuze: hoe gaat deze eruit zien? Hierbij is de eerste stap: het kiezen van de juiste architect. De rol van een goede villa architect is namelijk niet alleen het vertalen van uw wensen naar een hoogwaardige bouwtekening. De architect van uw exclusieve villa moet precies aanvoelen wat u wilt, ook als u zich dat nog niet kunt voorstellen of onder woorden kunt brengen. Onze exclusieve villa architect visualiseert uw wensen in een droomhuis waar u zich prettig en welkom in voelt. Ons architectenbureau heeft veel ervaring met het ontwerpen van exclusieve villa’s in verschillende bouwstijlen en helpen u graag aan uw droomhuis.

De bouwstijlen van villa’s

Onze architect voor villa’s is bekend met de vele verschillende bouwstijlen en mogelijkheden die elk hun eigen uitstraling hebben. Raakt u geïnspireerd van een moderne woonboerderij, een klassieke dijkwoning of een stoere schuurwoning? Onze architect villa heeft expertise op het gebied van vele, diverse bouwstijlen binnen de luxueuze villa woningen. Maar ook hier geldt: elk ontwerp en iedere bouwtekening is uniek. Een bouwstijl biedt slechts houvast: de mogelijkheden zijn eindeloos. Onze villa architect ontwerpt onder andere:

  • Herenhuizen: statig, hoog en met veel details.
  • Schuurwoningen: landelijk, stoer en open.
  • Mi Casa villa’s: decoratief, stijlvol en energiezuinig.
  • Moderne villa’s: verrassend, tijdloos en uniek.
  • Jaren ’30 woningen: karakteristiek, degelijk en sfeervol.
  • Landelijke woningen: romantisch, rustiek en met een gevoel van thuis in de natuur.
  • Klassieke villa’s: grandeur, elegantie en detaillering.
Brand BBA: exclusieve villa architectBrand BBA: de architect voor uw villaArchitect villa - Brand BBA
Benieuwd naar de kosten voor het bouwen van uw exclusieve villa?
Vraag hier een prijsindicatie aan op basis van uw wensen.

Welke villa past bij u?

Wellicht ziet u uw droomvilla al helemaal voor u, maar misschien heeft u alleen maar een gevoel bij uw toekomstige huis. Vaak trekt u automatisch naar datgene toe wat u aanspreekt en bij u past. Als u bovenstaand rijtje bekijkt, welke stijlen trekken u dan aan voor uw exclusieve villa? Weest u er bij het kiezen van een bouwstijl bewust van dat uw keuze niet vaststaat: een bouwstijl is een leidraad, een beginpunt, een gevoel. Een goede villa architect weet met de juiste vragen en voelsprieten precies de villa te ontwerpen die bij u en uw karakter past. Zo bent u er zeker van dat u zich thuis voelt in uw toekomstige droomhuis.

Het ontwerpen en realiseren van uw exclusieve droomwoning is de passie van onze villa architecten. Maak kennis met onze unieke werkwijze en vraag hier onze brochure aan. 

Meer inspiratie voor uw villa?

Bekijk hier enkele exclusieve villa's uit ons portfolio:

Brand BBA is uw exclusieve villa architect

Kennismaken met onze villa architect?

Brand I BBA Architecten weet de ideale balans te vinden tussen beleving en kwaliteit binnen de juiste relatie met de omgeving. Onze architect villa neemt uw budget en wensen als uitgangspunt voor het ontwerp van uw toekomstige thuis. Bekijkt u gerust eens ons portfolio met onze villa’s en neem contact met ons op om uw ideeën en wensen vrijblijvend met onze architect villa te bespreken.

Vrijblijvend een uurtje brainstormen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking.

 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan ons privacy statement.

Direct contact met onze adviseurs?

Bel ons van maandag t/m vrijdag tussen
08:30 en 17:00 op (078) 691 92 11

Adres- en
contactgegevens

Brand I BBA Architecten
Hoofvestiging
Abbekesdoel 15  
2971 VA Bleskensgraaf
Bezoekadres 2
Markendaalseweg 4
4811 KC Breda
E-mailadres:info@brandbba.nl
Telefoon: (078) 691 92 11

Volg ons op

FacebookFacebook
Twitter
Pinterest