U staat op het punt een eigen huis te laten bouwen en staat voor de belangrijke keuze: hoe gaat mijn villa eruit zien? Hierbij is de eerste stap: het kiezen van de juiste architect. De rol van een goede architect is namelijk niet alleen het vertalen van uw wensen naar een hoogwaardige bouwtekening. Een architect van uw villa voelt precies aan wat u wilt, ook als u zich dat nog niet kunt voorstellen of onder woorden kunt brengen. Onze architect visualiseert uw wensen in een droomvilla waar u zich prettig en welkom in voelt. Ons architectenbureau heeft veel ervaring met het ontwerpen van villa’s in verschillende bouwstijlen en helpen u graag aan uw droomhuis.

Bouwstijlen Villa's

Er zijn vele verschillende bouwstijlen mogelijk die elk hun eigen uitstraling hebben. Raakt u geïnspireerd van een moderne woonboerderij, een klassieke dijkwoning of een stoere schuurwoning? Onze architect villa heeft expertise op het gebied van vele verschillende bouwstijlen binnen de luxueuze woningen. Maar ook hier geldt: elk ontwerp is uniek. Een bouwstijl biedt slechts houvast – de mogelijkheden zijn eindeloos. Onze architect villa ontwerpt onder andere:

  • Herenhuizen: statig, hoog en met veel details.
  • Schuurwoningen: landelijk, stoer en open.
  • Mi Casa villa’s: decoratief, stijlvol en energiezuinig.
  • Moderne villa’s: verrassend, tijdloos en uniek.
  • Jaren ’30 woningen: karakteristiek, degelijk en sfeervol.
  • Landelijke woningen: romantisch, rustiek en met een gevoel van thuis in de natuur.
  • Klassieke villa’s: grandeur, elegantie en detaillering.
Benieuwd naar de kosten voor het bouwen van uw villa?
Vraag hier een prijsindicatie aan op basis van uw wensen

Welke villa past bij u?

Wellicht ziet u uw droomvilla al helemaal voor u, maar misschien heeft u alleen maar een gevoel bij uw toekomstige huis. Vaak trekt u automatisch naar datgene toe wat u aanspreekt en bij u past. Als u bovenstaand rijtje bekijkt, welke stijlen trekken u dan aan? Weest u er bij het kiezen van een bouwstijl bewust van dat uw keuze niet vaststaat: een bouwstijl is een leidraad, een beginpunt, een gevoel. Een goede architect villa weet met de juiste vragen en voelsprieten precies de villa te ontwerpen die bij u en uw karakter pas. Zo bent u er zeker van dat u zich thuis voelt in uw toekomstige droomhuis.

Het ontwerpen en realiseren van uw droomwoning is onze passie, maak kennis met onze unieke werkwijze en vraag hier onze brochure aan. 

Meer inspiratie?

Bekijk hier enkele villa's uit ons portfolio:

Kennismaken?

Brand I BBA Architecten weet de ideale balans te vinden tussen beleving en kwaliteit binnen de juiste relatie met de omgeving. Onze architect villa neemt uw budget en wensen als uitgangspunt voor het ontwerp van uw toekomstige thuis. Bekijkt u gerust eens ons portfolio met onze villa’s en neem contact met ons op om uw ideeën en wensen vrijblijvend met onze architect villa te bespreken.

Vrijblijvend een uurtje brainstormen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking.

 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan ons privacy statement.

Direct contact met onze adviseurs?

Bel ons van maandag t/m vrijdag tussen
08:30 en 17:00 op (078) 691 92 11

Adres- en
contactgegevens

Brand I BBA Architecten
Hoofvestiging
Abbekesdoel 15  
2971 VA Bleskensgraaf
Bezoekadres 2
Markendaalseweg 4
4811 KC Breda
E-mailadres:info@brandbba.nl
Telefoon: (078) 691 92 11

Volg ons op

FacebookFacebook
Twitter
Pinterest