U heeft een kavel gevonden waar u uw droomhuis wilt laten bouwen, maar u heeft nog geen ontwerp. Wellicht heeft u zich al een voorstelling gemaakt van hoe deze er uit zal komen te zien. Een goede architect kiest samen met u de stijl voor de woning die bij u zal passen.

Bent u al bekend met een schuurwoning? De juiste architect schuurwoning weet binnen deze stijl precies de elementen en details naar boven te halen die het huis voor u een echt thuis zullen maken. Deze architect kijkt met en voor u welke richting u op wilt, ook als u dat zelf niet goed onder woorden kunt brengen. Bent u benieuwd hoe uw thuis eruit zal komen te zien in een ontwerp? Onze schuurwoning architect ontwerpt graag voor u uw droomhuis.

Schuurwoning ontwerpen & bouwen

Een schuurwoning is een woning anno nu. De naam zegt het al: een schuurwoning neemt als basisuitstraling een boerenschuur, maar is volledig eigentijds, strak en modern. De stoere uitstraling heeft een traditioneel element zonder in nostalgie te vervallen. Wilt u een schuurwoning laten ontwerpen en bouwen? Dan is het goed om te weten dat een schuurwoning bijzonder goed tot zijn recht komt in een landelijke omgeving waarbij grote raampartijen uit kunnen kijken op een bosrand, polderlandschap, een meer of andere landelijke vergezichten.

De basisvorm is vrijwel altijd identiek maar de uitwerking is bijzonder vrij, waardoor geen twee schuurwoningen hetzelfde zijn. Een schuurwoning architect weet precies die elementen naar boven te halen die uw schuurwoning uniek maken. Zo kunnen we voor u de perfecte schuurwoning ontwerpen.

Schuurwoning ontwerpen - Brand BBA ArchitectenOntwerp voor uw schuurwoning - Brand BBA ArchitectenBrand BBA - Schuurwoning ontwerpen
Benieuwd naar de kosten voor het ontwerpen en bouwen van uw schuurwoning?
Vraag hier een prijsindicatie aan op basis van uw wensen.

De kenmerken van een schuurwoning

Men kan een schuurwoning uit duizenden herkennen door de karakteristieke vorm. De langwerpige structuur met hoog puntdak lijkt op een ouderwetse schuur en geeft aandacht voor openheid. Vanuit deze basis heeft de architect schuurwoning samen met de toekomstige bewoners speelruimte om te bepalen welke details en afwerkingen passen bij het karakter van het gezin. Zo kunnen de stoere eikenbalken constructies nadrukkelijk gezien worden. Vaak zijn grote raampartijen en hoge open ruimtes kenmerkend voor een landelijke schuurwoning.

Het ontwerpen en bouwen van uw (landelijke) droom schuurwoning is onze passie, maak kennis met onze unieke werkwijze en vraag hier onze brochure aan. 

Meer inspiratie?

Bekijk hier enkele voorbeelden van (landelijke) schuurwoningen uit ons portfolio:

Kenmerken (landelijke) schuurwoning

Kennismaken?

Met een schuurwoning ontwerp van Brand I BBA Architecten bent u verzekerd van een knap staaltje architectuur. We weten beleving en kwaliteit feilloos te combineren met de omgeving. Zo voelt uw huis zich altijd thuis in haar omgeving. Wij ontwerpen vanuit de wensen en budgetten van onze opdrachtgever. Bent u benieuwd hoe uw persoonlijkheid naar voren kan komen in bijvoorbeeld een landelijke schuurwoning? Neem dan contact met ons op en bespreek vrijblijvend uw ideeën en wensen met onze architect schuurwoning.

Vrijblijvend een uurtje brainstormen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking.

 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan ons privacy statement.

Direct contact met onze adviseurs?

Bel ons van maandag t/m vrijdag tussen
08:30 en 17:00 op (078) 691 92 11

Adres- en
contactgegevens

Brand I BBA Architecten
Hoofvestiging
Abbekesdoel 15  
2971 VA Bleskensgraaf
Bezoekadres 2
Markendaalseweg 4
4811 KC Breda
E-mailadres:info@brandbba.nl
Telefoon: (078) 691 92 11

Volg ons op

FacebookFacebook
Twitter
Pinterest