Nieuwbouw schuurwoning te Molenaarsgraaf

- Nieuwbouw schuurwoning - Voor Familie De Raad hebben wij deze schuurwoning ontworpen in het polderlandschap van de Alblasserwaard in het dorpje Molenaarsgraaf in de gemeente Molenlanden. De schuurwoning wordt uitgevoerd met eiken verticale gevelplanken gecombineerd met donker metselwerk. De eikenhouten spanten en kolommen vormen samen met de enorme veranda aan de achterzijde een ware eyecatcher. Het dak van deze schuurwoning wordt uitgevoerd in een antraciet leipan. 

De schuurwoning is royaal opgezet met op de begane grond o.a. een ruime woonkamer, woonkeuken en een bijkeuken. Aan de achterzijde van de woning, gekoppeld aan de woonkeuken is de veranda ontworpen. Van daaruit heeft men een fantastisch uitzicht over de tuin en het achterliggende polderlandschap. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een royale badkamer en werkkamer. Bij de slaapkamers is de schuine kap in het zicht gelaten wat extra cache geeft aan de ruimten. Boven de werkkamer en badkamer is de zolder gesitueerd. De in zink uitgevoerde dakkapellen geven naast extra ruimte ook extra karakter aan de woning. De zwarte kozijnen vormen een mooi contrast met de eiken voordeur en de eiken spanten. Al deze elementen geven de woning het gewenste stoere beeld van een schuurwoning.

Achter de woning is een vrijstaande schuur ontworpen geheel in stijl van de woning.

Familie De Raad is enthousiast en daar doen we het voor!

Categorie
particuliere-woningbouw
Opdrachtgever
Fam. E. de Raad
Locatie
Molenaarsgraaf
BVO
165 m²
Schetsen en Ontwerp
Bouwvergunning
Engineering
Keuze aannemer
Bouwbegeleiding