Schuurwoning Ulicoten

- Nieuwbouw schuurwoning - In Ulicoten, een dorp in de provincie Noord-Brabant, wordt deze landelijke woning met rieten kap gerealiseerd.

Aan de rechterzijde van de landelijke woning bevindt zich de carport, garage en het bijgebouw welke binnendoor bereikbaar is. De schuurwoning met haar rieten kap, wit gestuukte gevels en Belgisch hardstenen dorpels heeft een landelijke uitstraling welke geheel past in de omgeving.

Aan de achterzijde is een buitenruimte gesitueerd, welke bereikbaar is vanuit de woonkamer.
De grote glaspartijen in de gevels, zorgen voor een zee aan licht in de woning. De bewoners kunnen optimaal genieten van een weids uitzicht naar buiten. De tuin is op deze manier een verlengstuk van de woning.

 

Categorie
particuliere-woningbouw
Opdrachtgever
Particulier
Locatie
Ulicoten
BVO
Schetsontwerp