Het is zover: u gaat een eigen huis laten bouwen en ziet uw beeld, gevoel of visie tot leven komen in een huis. Met de juiste architect kan uw droomhuis een werkelijkheid worden. Het enige dat u nodig heeft? Een goede architect. Deze voelt namelijk aan wat u voor ogen heeft en weet dit te visualiseren in het ontwerp van uw toekomstige thuis. Hebt u al een beeld voor ogen? Gaat u voor landelijk stoer of een statig herenhuis? Heeft u een kavel op een dijk? Kies dan voor een dijkwoning met een persoonlijke uitstraling. Onze architect dijkwoning denkt graag met u mee.

Kenmerken van een dijkwoning

Het belangrijkste kenmerk van een dijkwoning is dat deze villa zich op of aan een dijk bevindt. Bij alle ontwerpen die wij als architect aanpakken kijken wij naar een mooie dynamiek met de omgeving, een element wat bij een dijkwoning extra belangrijk is. U bouwt uw huis namelijk op een verhoogt stuk grond wat vaak uitkijkt over water: het pronkelement van uw villa. Om ervoor te zorgen dat uw huis in harmonie staat met de omgeving brengt onze architect dijkwoning uw wensen samen in een ontwerp die de natuur en het uitzicht recht aan doet.

Bij de bouw van een dijkwoning heeft u te maken met specifieke regelgeving en uitgangspunten. Hierbij moet u denken aan de wet- en regelgeving van het Waterschap en de constructieve opbouw van een dijkwoning. Deze specifieke kennis hebben wij in huis door onze jarenlange ervaring met de bouw van dijkwoningen. Wij verzorgen dan ook niet alleen het ontwerp, maar ook de vergunningsaanvraag bij de betreffende instanties.

Benieuwd naar de kosten voor het bouwen van uw dijkwoning?
Vraag hier een prijsindicatie aan op basis van uw wensen

Uw eigen dijkwoning met de juiste architect dijkwoning

Het mooie aan een eigen woning is dat u uw huis helemaal kunt bouwen zodat het uw persoonlijkheid weergeeft. Ingetogen, ruimtelijk, open - het zijn allemaal sferen die terug kunnen komen in uw villa die onze architect dijkwoning voor u naar boven kan halen. Gaat u voor een blikvangend terras met uitzicht over water? Of een klassieke woning met rood gemêleerde bakstenen en houtwerk? Uw wensen zijn het uitgangspunt voor onze architect dijkwoning zodat hij/zij een woning kan ontwerpen waar u zich thuis in voelt.

Ook een kijkje nemen bij andere soorten bouwstijlen?Bekijk hier de verschillende bouwstijlen.

Meer inspiratie?

Bekijk hier enkele dijkwoningen uit ons portfolio:

Kennismaken?

Een ontwerp van Brand I BBA Architecten kunt u herkennen aan de hoogwaardige architectuur, kwaliteit, beleving en een harmonieuze dynamiek met de omgeving waar de villa staat. Ons uitgangspunt zijn altijd de wensen en het budget van onze opdrachtgever: uiteindelijk zal u zich erin thuis moeten voelen. Heeft u plannen voor het bouwen van een dijkwoning? Bespreek uw ideeën en wensen vrijblijvend met onze architect dijkwoning!

Vrijblijvend een uurtje brainstormen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking.

 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan ons privacy statement.

Direct contact met onze adviseurs?

Bel ons van maandag t/m vrijdag tussen
08:30 en 17:00 op (078) 691 92 11

Adres- en
contactgegevens

Brand I BBA Architecten
Hoofvestiging
Abbekesdoel 15  
2971 VA Bleskensgraaf
Bezoekadres 2
Markendaalseweg 4
4811 KC Breda
E-mailadres:info@brandbba.nl
Telefoon: (078) 691 92 11

Volg ons op

FacebookFacebook
Twitter
Pinterest