Landelijke woningen 

Wilt u een woning die gezelligheid en authenticiteit uitstraalt? Dan is een landelijke woning wat voor u. Creëer uw droomhuis met de rustieke elementen die deze stijl kenmerken.

Klinkt dit als muziek in uw oren? Maar weet u niet waar u moet beginnen met ontwerpen? Onze architect landelijke woningen helpt u met het visualiseren van uw volgende woning. U hoeft nog alleen maar te kiezen tussen witte of klassieke bakstenen en of u een rieten-, pannen- of leiendak wilt.

De kenmerken van een landelijke villa

Warmte, huiselijkheid, een gevoel van thuis in de natuur: dat is een landelijke villa in een notendop. Een woning in de landelijke architectuur stijl is veelal midden in de natuur te vinden. Op het platteland of dicht bij een bos waar de hertjes zo uw achtertuin in kunnen lopen. Maar, u kunt ze ook tegenkomen in de stad. Een landelijke villa voelt karakteristiek en romantisch aan, waar deze ook staat. 

Kenmerken van een landelijke woning zijn:

  • Het gebruik van natuurlijke materialen
  • Metselwerk met veel details
  • Historische elementen van de landelijke bouwstijl
  • En vaak rieten dakbedekking

Welke kenmerken wilt u terugzien in uw landelijke woning? Onze architecten kijken samen met u naar uw wensen en de mogelijkheden en weten precies welke elementen het beste passen bij uw visie voor een unieke, eigen landelijke stijl. 

Midden in de natuur

Een landelijke villa in de natuur hoeft niet midden in een bos te staan om het gevoel van geborgenheid over te brengen. Door het strategisch plaatsen van uw lievelingsbomen in uw tuin kunt u dit gevoel nabootsen. U heeft het gevoel dat u midden in de natuur zit en kunt genieten van de rust om u heen.

Onze architect landelijke woning versterkt dit gevoel door gebruik te maken van ramen met prachtig uitzicht op uw tuin en de natuur en natuurlijk lichtinval. Om nog meer natuurlijk licht door te laten kan er een tuinkamer worden ontworpen en werken onze architecten met glazen panelen die zomers opengeschoven kunnen worden. Zo geniet u van een tuin die doorloopt tot binnen.

Landelijke woning met rieten dakArchitectuurstijl landelijke woningLandhuis op maat ontworpen door onze architecten
Benieuwd naar de kosten voor het bouwen van uw landelijke woning?
Vraag hier een prijsindicatie aan op basis van uw wensen

Landelijke woning met landelijke inrichting

Niet alleen in de buitenkant komt de landelijke architectuur terug, ook in het interieur. Authentieke, rustieke materialen met een elegante stijl. Robuuste en stoere tafels van ruw hout gecombineerd met zachte elementen als wol en tapijt. Het gebruik van aarde kleuren en verschillende tonen wit. En natuurlijk een keuken als het hart van het huis. Met een landelijke inrichting kunt u nog meer van uw persoonlijkheid kwijt in uw huis.

Landelijk wonen met een moderne twist

U kunt uw landelijke woning helemaal aanpassen naar uw eigen stijl. Houdt u van het rustieke gevoel van een landelijke woning, maar wilt u hier een moderne draai aan geven? Dat kan! Samen met onze architect kunt u kijken naar afwerkingen met beton of zink. Ook met kleur kan een modern gevoel worden gecreëerd. Een populair voorbeeld hiervan is het gebruik van tegenpolen, zoals zwart en wit. Laat onze landelijke moderne woningen je inspireren.

Wat voor landelijke villa wilt u?

Gaat u voor een traditioneel landelijk huis op het platteland of voor een modernere versie in de stad? Of weet u nog niet precies welke stijl u het mooist vindt? Geen probleem. Onze architect landelijke woningen ontwerpt een landelijke woning die past bij uw persoonlijkheid en stijl. Zelfs als u niet goed onder woorden weet te brengen wat u wilt. Wij geloven dat een goede architect aanvoelt wat u wilt.

Het ontwerpen en realiseren van uw droomwoning is onze passie, maak kennis met onze unieke werkwijze en vraag hier onze brochure aan. 

Landelijke woning met authentieke details en sfeerBouw een landelijke woning met duurzame materialen

Kennismaken?

De ontwerpen van Brand I BBA Architecten kenmerken zich door hoogwaardige architectuur, kwaliteit, beleving en de juiste relatie met de omgeving. Ons uitgangspunt voor ieder ontwerp is de wens en het budget van onze opdrachtgever.

Heeft u plannen voor het laten ontwerpen van een landelijke villa? Bespreek uw ideeën en wensen vrijblijvend met onze architecten!

Vrijblijvend een uurtje brainstormen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking.

 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan ons privacy statement.

Direct contact met onze adviseurs?

Bel ons van maandag t/m vrijdag tussen
08:30 en 17:00 op (078) 691 92 11

Adres- en
contactgegevens

Brand I BBA Architecten
Hoofvestiging
Abbekesdoel 15  
2971 VA Bleskensgraaf
Bezoekadres 2
Markendaalseweg 4
4811 KC Breda
E-mailadres:info@brandbba.nl
Telefoon: (078) 691 92 11

Volg ons op

FacebookFacebook
Twitter
Pinterest