Architect landelijke woningen 

Wilt u een landelijke villa laten bouwen? Een woning waarop de warme avondzon zal reflecteren op uw ramen omlijst door witte of klassiek bakstenen muren en die een warme kleur geeft op uw rieten, pannen of leien dak. Onze architect landelijke woningen helpt u graag bij het ontwerpen van een landelijke villa die bij uw wensen past! 

Wat voor landelijke villa wilt u?

Als u nog niet weet wat voor landelijke villa u wilt, helpen we u graag verder. Onze architect landelijke woningen weet precies een landelijke woning voor u te ontwerpen die bij uw persoonlijkheid past. Zelfs als u niet goed onder woorden weet te brengen wat u wilt. Wij geloven dat een goede architect landelijke woningen goed aanvoelt wat u wilt. Wij hebben dan ook veel ervaring met het ontwerpen van landelijke woningen! 

Wat is een landelijke villa?

Warmte, huiselijkheid, een gevoel van thuis in de natuur: dat is een landelijke villa in een notendop. Een architect voor uw landelijke woning weet precies welke elementen passen bij uw visie. Of u in de buurt van een bos staat waar de hertjes in uw achtertuin kunnen lopen, of dat u in een buitenwijk van de randstad woont maakt voor onze architect landelijke woningen niet uit. Een landelijke villa is een villa die karakteristiek en romantisch aanvoelt, waar deze ook staat. 

Benieuwd naar de kosten voor het bouwen van uw landelijke woning?
Vraag hier een prijsindicatie aan op basis van uw wensen

Zowel binnen als buiten een gevoel van weidsheid

Het woord landelijk zegt het al: de woning in landelijke stijl staat middenin de natuur. Dit hoeft niet te betekenen dat uw huis middenin een groot aantal hectare bos gebouwd wordt. Ook als u uw lievelingsbomen strategisch in de tuin plaatst kan dit een gevoel van natuurlijke geborgenheid bieden. Zowel vanuit binnen als vanaf uw loungeset op uw veranda heeft u het gevoel middenin  de natuur te zitten en van de rust te kunnen genieten.  

In uw landelijke woning versterkt onze architect landelijke woningen dit gevoel door veelvuldig gebruik te maken van ramen met uitzicht en natuurlijk lichtinval, maar we kijken ook naar de wensen en mogelijkheden van veranda’s en doorgangen. Zo  ontwerpt onze architect landelijke woningen  soms een tuinkamer of werken we met glazen panelen die zomers opengeschoven kunnen worden. Zo ontstaat er een veranda kunt u genieten van de geuren van bloemen. 

Landelijk gecombineerd met modern

Onze architect landelijke woningen kan ook moderne kenmerken toevoegen aan uw landelijke villa. Denk aan afwerkingen met beton of zink of gebruik van kleuren die tegenpolen zijn zoals zwart wit.  

Lees meer over landelijke moderne woningen 

Het ontwerpen en realiseren van uw droomwoning is onze passie, maak kennis met onze unieke werkwijze en vraag hier onze brochure aan. 

Meer inspiratie?

Bekijk hier enkele woningen uit ons portfolio:

Kennismaken?

De ontwerpen van Brand I BBA Architecten kenmerken zich door hoogwaardige architectuur, kwaliteit, beleving en de juiste relatie met de omgeving. Ons uitgangspunt voor ieder ontwerp is de wens en het budget van onze opdrachtgever.

Heeft u plannen voor het laten ontwerpen van een landelijke villa? Bespreek uw ideeën en wensen vrijblijvend met onze architecten!

Vrijblijvend een uurtje brainstormen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking.

 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan ons privacy statement.

Direct contact met onze adviseurs?

Bel ons van maandag t/m vrijdag tussen
08:30 en 17:00 op (078) 691 92 11

Adres- en
contactgegevens

Brand I BBA Architecten
Hoofvestiging
Abbekesdoel 15  
2971 VA Bleskensgraaf
Bezoekadres 2
Markendaalseweg 4
4811 KC Breda
E-mailadres:info@brandbba.nl
Telefoon: (078) 691 92 11

Volg ons op

FacebookFacebook
Twitter
Pinterest