Brand BBA: exclusieve villa architect

Landelijk moderne villa met zwembad

- Nieuwbouw modern landelijke villa - Deze exclusieve modern landelijke villa is gerealiseerd op een  perceel van ruim 51oo m². En dat op een locatie met in de achtertuin een schilderachtig uitzicht op de molens van Kinderdijk, die tot het Werelderfgoed behoren. De woning, samen met het bijgebouw en verwarmd zwembad vormen een prachtig geheel met de tuin welke is ontworpen door een tuinarchitect.

De daken van de villa bestaan uit een combinatie van riet en pannen. De gevels zijn deels gestucte en deels gepotdekselde en dat maakt dat het huis niet alleen klasse uitstraalt, maar ook heel mooi past in de landelijke omgeving. De kozijnen zijn uitgevoerd in hout met hardstenen dorpels. Aan alle details is gedacht.

De entree van de woning bevindt zich aan de voorzijde. Je komt binnen in een ruime hal met vide die toegang biedt tot alle vertrekken in de woning. Door middel van openslaande deuren is de woon- en eetkamer bereikbaar. De woonkamer ligt aan de voorzijde van de woning en beschikt over een vaste (boeken)kast en een houtkachel. Een heerlijke en centrale plek in de woning om met elkaar te genieten. De eetkamer is de scheiding tussen woonkamer en keuken en biedt fantastisch weids uitzicht over de tuin en omgeving. Middels de openslaande deuren worden het binnen- buitengevoel gecreëerd.

De woning beschikt verder over 6 slaapkamers en 2 moderne badkamers, een kantoorruimte en een bijkeuken. Door de plaatsing van lange ramen is de woning ontzettend licht waardoor er aan natuurlijke lichtinval geen gebrek is en hebben de bewoners tevens goed uitzicht op de tuin en het landschap. De slaapkamers zijn voorzien van een op maat gemaakt kastensysteem. Twee slaapkamers beschikken over een walk in closet. Aan de achterzijde van de woning grenzend aan twee slaapkamers is een inpandig balkon ook wel loggia genoemd ontworpen.

Naast de woning is het bijgebouw ontworpen. Op de begane grond beschikt het gebouw over een carport met plaats voor 3 auto's, garage met keukenblok en een relaxruimte. De relaxruimte beschikt over een toilet, inloopdouche met stortdouche en een sauna.

 

Categorie
particuliere-woningbouw
Opdrachtgever
Particulier
Locatie
Nieuw-Lekkerland
BVO
410 m²
Schetsen en Ontwerp
Schetsen en Ontwerp
Bouwvergunning
Bouwvergunning
Engineering
Engineering
Keuze aannemer
Keuze aannemer
Bouwbegeleiding
Bouwbegeleiding