In samenwerking met Welstand Bouw, officieel bouwpartner van Kingspan TEK, laten we u graag kennis maken met hét nieuwe bouwen. 

Kingspan TEK

Kingspan TEK is leverancier van een ruwbouw casco dat bestaat uit constructief geïsoleerde panelen voor wanden en daken. Hét nieuwe bouwen biedt een zeer energiezuinig en slank bouwsysteem dat isolatie en dragen in één combineert; in de basis zeer sterk en snel is; en met een prefab en duurzaam karakter.

SIP wint terrein

SIP staat voor Structural Insulated Panels. Het systeem wordt alom geprezen en wordt beschouwd als een van de meest vooruitstrevende en moderne manieren van duurzaam en efficiënt bouwen. 

Traditioneel bouwen is kostbaarder wanneer je aan strengere eisen wil voldoen. Omdat het belang isolatiewaarden en luchtdichtheid steeds belangrijker wordt, wint SIP snel terrein. Dat is niet alleen onze mening. U leest er in het SIP-artikel op Bouwwereld meer over.

Met Kingspan TEK is meer mogelijk

Hoe efficiënter je werkt, hoe meer ruimte ontstaat voor extra wensen. Mede daarom bouwen wij met Kingspan TEK. Dit is een SIP-systeem dat niet alleen in hoge mate van isolatie voorziet, maar ook meer woonoppervlak, comfort, duurzaamheid en een snelle bouwtijd mogelijk maakt. Met behoud van de flexibiliteit waar een fraai ontwerp om vraagt.

Met dit SIP-systeem bouw je meer huis in minder tijd. De techniek is klaar voor de toekomst: Zonder extra isolatie realiseer je complete wand- en dakconstructies met een Rc-waarde van 7,0 of meer. Wil je een woning die zelfs energie terug levert? Het kan met Kingspan TEK. We bouwden er reeds meerdere in heel Nederland. Zie ook SIP op Wikipedia.

Kingspan TEK bij Brand BBAKingspan TEK: hét nieuwe bouwenKingspan TEK bouwsysteem
Benieuwd naar de kosten voor het bouwen van uw Kingspan TEK woning?
Vraag hier een prijsindicatie aan op basis van uw wensen.

Geen ontwerp beperkingen

In tegenstelling tot veel andere bouwsystemen en cascobouwers zijn er geen beperkingen bij het ontwerpen van uw woning met Kingspan TEK. U heeft dus alle vrijheid om samen met ons de woning van uw dromen te ontwerpen. 

Het ontwerpen en realiseren van uw droomwoning is onze passie, maak kennis met onze unieke werkwijze en vraag hier onze brochure aan. Ook een kijkje nemen bij andere soorten bouwstijlen? Bekijk hier de verschillende bouwstijlen.

Meer informatie?

Bekijk hier ons portfolio van Kingspan TEK woningen:

TEK Kingspan bouwsysteem

Kennismaken?

De ontwerpen van Brand I BBA Architecten kenmerken zich door hoogwaardige architectuur, kwaliteit, beleving en de juiste relatie met de omgeving. Ons uitgangspunt voor ieder ontwerp is de wens en het budget van onze opdrachtgever.

Heeft u plannen voor het laten ontwerpen van een woning? Bespreek uw ideeën en wensen vrijblijvend met onze architecten!

Vrijblijvend een uurtje brainstormen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking.

 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan ons privacy statement.

Direct contact met onze adviseurs?

Bel ons van maandag t/m vrijdag tussen
08:30 en 17:00 op (078) 691 92 11

Adres- en
contactgegevens

Brand I BBA Architecten
Hoofvestiging
Abbekesdoel 15  
2971 VA Bleskensgraaf
Bezoekadres 2
Markendaalseweg 4
4811 KC Breda
E-mailadres:info@brandbba.nl
Telefoon: (078) 691 92 11

Volg ons op

FacebookFacebook
Twitter
Pinterest