Verschillende bedrijven hebben verschillende wensen en eisen voor hun bedrijfspand. Wij hielpen al veel bedrijven het perfecte pand bij hun wensen te realiseren, u kunt denken aan een kantoorpand, een uitvaartscentrum, winkel of wellnessresort. Ter inspiratie gaan we regelmatig wat dieper in op een bepaalde zakelijke bouwstijl. Dat doen we met artikelen op deze pagina. We vertellen meer over de kenmerken van de bouwstijl en ondersteunen het verhaal met mooie foto's uit ons portfolio. 

Wilt u ook gebruik maken van onze kennis en ervaring van zakelijke bouwstijlen? Neem dan contact met ons op  voor een vrijblijvende brainstormsessie!

architect Utrecht bedrijfspand kantoor Brand I BBA Architecten

Bedrijfspand bouwen

Een bedrijfspand is een belangrijk project waarbij vele facetten aan bod komen. Heeft u bijvoorbeeld al stilgestaan bij de grondkosten, het bouwrijp maken van het perceel, duurzaamheid of toekomstige uitbreiding?

Elk soort bedrijfspand heeft een eigen doel, uitstraling en bijbehorende kenmerken. Denkt u erover na om een bedrijfspand te laten bouwen? In deze blog leggen we de mogelijkheden uit en kunt u projecten bekijken uit ons portfolio.

Bekijk bedrijfspand projecten hier

Kantoorpand

Een kantoorpand is meer dan een plek waar uw werknemers hun werk uit kunnen voeren aan bureaus: het is een plek waar ideeën ontstaan, het is het visitekaartje voor uw klanten en de plek waar klantenrelaties ontwikkeld worden.

Wilt u meer weten over het bouwen van een kantoorpand? Bekijk voorbeelden en meer informatie over onze werkwijze in dit blog:

Bekijk kantoorpanden hier

Renovatie bedrijfspand

U heeft een bedrijfspand op een representatieve locatie en wilt deze locatie graag behouden. Om slim gebruik te maken van het huidige pand, kunt u ervoor kiezen uw bedrijfspand te renoveren of revitaliseren. Zo behoudt u het huidige adres en krijgt uw bedrijfspand een volledig nieuwe uitstraling die past bij de normen en waarden van uw organisatie.

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is bij het renoveren van uw bedrijfspand? Lees dan snel verder en bekijk renovaties van bedrijfspanden uit ons portfolio.

Bekijk renovatieprojecten hier

Transformatie vastgoed

Bij transformatie (leegstand) vastgoed wordt een leegstaand pand getransformeerd voor een nieuw doel. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan een oud bedrijfspand wat omgebouwd kan worden naar een woningcomplex of een school wat een showroom van een bedrijf wordt.

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is bij het transformeren van uw (leegstaand) vastgoed? Lees dan snel verder en bekijk transformaties van vastgoed uit ons portfolio.

Bekijk transformatie vastgoedprojecten hier

Spa en wellness

Een wellness complex is een plek die ingericht is op gezondheid en ontspanning. De vorm, kleuren en faciliteiten van het complex zijn daarbij van cruciaal belang.

Wilt u weten wat er allemaal komt kijken bij de aanleg van een spa of wellness-resort? Lees dan snel verder en bekijk prachtige wellness-projecten uit ons portfolio.

Bekijk wellnessprojecten hier

Autobedrijf

De uitstraling van uw autobedrijf is hét visitekaartje voor uw klanten. Al bij aankomst prenten uw bezoekers zich een eerste indruk in van uw bedrijf. Een belangrijke eerste indruk, want uw klanten komen niet voor de geringste aankoop.

Wilt u meer weten over het bouwen van een autobedrijf? Bekijk voorbeelden en meer informatie over onze werkwijze in dit blog.

Bekijk autobedrijven hier

Appartementencomplex

Appartementencomplexen zijn grote projecten die een straat of wijk een nieuw gezicht geven en woonruimte biedt aan verschillende personen of gezinnen.

Denkt u erover na om een appartementencomplex te laten bouwen? Ontdek in deze blog de kenmerken van een appartementencomplex en doe inspiratie op met de foto's van appartementencomplexen uit ons portfolio.

Bekijk appartementencomplexen hier

architect uitvaartcentrum aula Drechtstreek Sliedrecht Brand I BBA Architecten

Uitvaartcentra

Een uitvaartcentrum is een sobere plek, maar niet per se een simpel ontwerp. De symboliek van een ceremonie kan vertaald worden in de vormen, kamers en materiaalgebruik van het uitvaartcentrum om zo een plek te creëren die perfect aanvoelt voor het moment.

Onze architect uitvaartcentrum denkt met u mee in elke fase - en alle facetten - van uw uitvaartcentrum. Wilt u meer weten over het bouwen van een uitvaartcentrum? In deze blog leggen we de mogelijkheden uit en kunt u projecten bekijken uit ons portfolio.

Bekijk uitvaartcentra hier

Zwembaden

Zwembaden en wellness complexen zijn ontworpen met een speciaal doel: sport, ontspanning en gezondheid. Het ontwerp is niet alleen functioneel maar draagt ook bij aan het algemene gevoel van welzijn van de bezoeker.

Onze zwembad en wellness architecten weten als geen ander de balans te vinden tussen praktisch, aantrekkelijk en rustgevend. Inspiratie voor zwembad en wellness gebouwen doet u op in deze blog.

Bekijk zwembaden hier

Bedrijfsgebouw

Een bedrijfsgebouw is meer dan een plek waar bureau’s neergezet kunnen worden: het is een plek waar uw werknemers en uw klanten zich prettig voelen. Het moet nu prettig werken, maar ook over vijf of tien jaar nog voldoen aan de wensen en eisen van uw onderneming.

In dit artikel vertellen we meer over de verschillende soorten bedrijfsgebouwen en laten we veel voorbeelden zien.

Bekijk bedrijfsgebouwen hier

Herbestemming erfgoed

Een kerk die een boekenwinkel wordt, een oud klooster als restaurant of van boerderij naar appartementencomplex: u kunt eindeloze kanten op met erfgoed dat een herbestemming mag krijgen.

Denkt u erover na om uw erfgoed een nieuwe herbestemming te geven? Lees dan snel verder en bekijk projecten uit ons portfolio.

Bekijk herbestemmingsprojecten van erfgoed hier