Van het eerste ontwerp tot aan de oplevering een ervaren, betrouwbare en meedenkende partner. Dat is waar Brand I BBA Architecten voor staat. Ons bureau heeft veel ervaring met de nieuwbouw van bedrijfspanden, kantoren, woningbouw, appartementen, transformatie en wellnessresorts. Wij kijken graag met u naar uw wensen en uw budget en weten altijd de juiste bouwer uit ons netwerk te benaderen om de opdracht voor u uit te voeren.

Het begint bij een goed ontwerp

De schets-fase is de fase waarin wij uw ideeën tot leven laten komen. In het schetsontwerp kunt u al goed zien wat de stijl van het bedrijfspand gaat worden. Bij het maken van het schetsontwerp houden we direct rekening met de eisen die vanuit de gemeente zijn gesteld aan de bouwkavel. Wij zoeken vanaf het eerste moment de balans tussen creativiteit en de uitvoerbaarheid van het plan. 

Het schetsontwerp presenteren wij volledig in 3D exterieur en interieur impressies samen met de 2D plattegronden en situatietekening. Op deze manier heeft u direct goed inzicht in het mogelijke resultaat.

Opdrachtgever centraal

Uw unieke idee kunt u laten door ons laten verwezenlijken van A tot Z zodat u een ontwerp krijg waarin u uw wensen herkent. Onze focus ligt altijd op de wensen van de opdrachtgever zelf. Hierdoor kunnen wij een zeer divers portfolio laten zien. Ons kerngedachte is dan ook: samen ontwerpen en realiseren. Behalve het ontwerp verzorgen wij ook de benodigde vergunningen, engineering en bouwbegeleiding voor uw project zodat u volledig ontzorgt bent. 

Wij bespreken graag uw ideeën en kijken uit naar een geheel vrijblijvende kennismaking bij ons op kantoor of bij u thuis!

Direct de bouwkosten inzichtelijk

Als u nog aanpassingen heeft is dat natuurlijk geen enkel probleem, we zullen er voor zorgen dat het schetsontwerp voor 100% aansluit bij uw wensen. Aan de hand van het schetsontwerp kunnen wij de bouwkosten inzichtelijk maken.

Omdat wij het het schetsontwerp op een uitgebreide wijze presenteren kunnen we het schetsontwerp ook direct bij onze vaste aannemers, of wellicht een voor u zelf bekende aannemer, uitzetten voor een concrete begroting. Het voordeel van onze werkwijze is dat direct in de beginfase de bouwkosten inzichtelijk zijn en de kosten beperkt blijven.