Brand I BBA Architecten staat voor een goed partnerschap. Vanaf het eerste ontwerp tot aan de oplevering staan wij garant voor een ervaren, betrouwbare en meedenkende samenwerking. WOns bureau heeft veel ervaring met de nieuwbouw van bedrijfspanden, kantoren, woningbouw, appartementen, transformatie en wellnessresorts. Wij kijken graag met u naar uw wensen en uw budget en weten altijd de juiste bouwer uit ons netwerk te benaderen om de opdracht voor u uit te voeren. Middels ons brede netwerk kunnen wij altijd de juiste persoon benaderen voor uw unieke project en houden wij rekening met uw wensen én uw budget.

Voorlopig ontwerp en definitief ontwerp

Het aanvragen van een bouwvergunning bestaat uit verschillende fases. Met een Voorlopig Ontwerp kan medewerking aan de gemeente worden gevraagd. Het voordeel hiervan is dat eventuele bezwaren in een vroeg stadium kunnen worden weggenomen. Een Definitief Ontwerp legt de definitieve verschijningsvorm, materialisatie en maatvoering vast zodat alle gegevens compleet zijn om een bouwvergunning aan te kunnen vragen.
Onze architecten stellen vervolgens de aanvraag voor een bouwvergunning op.
Nadat deze goedgekeurd is door opdrachtgever wordt de complete aanvraag ingediend bij de gemeente.

Bouwvergunning aanvragen

Het aanvragen van een omgevingsvergunning kent vele facetten. Er moeten tekeningen aangeleverd worden, berekeningen en er moeten eventuele onderzoeken gedaan worden zoals bijvoorbeeld archeologisch vooronderzoek of een asbestinventarisatie. Al deze facetten moeten aan bepaalde regels voldoen. Brand I BBA Architecten weten precies wat er nodig is om een bouwvergunning aan te vragen en door wie u het beste uw onderzoeken kunt laten uitvoeren. U kunt gerust de aanvraag van uw bouwvergunning aan ons overlaten. Wij zorgen dat deze met de juiste indieningsvereisten wordt verzorgd.

Bedrijfspand ontwerpen? Brand | BBA Architecten

Bouwkundige tekeningen

Wij verzorgen voor u het al benodigde tekenwerk waaronder de werktekeningen. De werktekeningen en bijbehorende details zijn technische tekeningen waarop de plannen van de bouw of verbouwing tot in detail zijn uitgewerkt. Samen met het bestek of de technische omschrijving geven de werktekening een compleet beeld hoe uw bedrijfspand of woning gebouwd dient te worden. Voor zowel uw aanbouw, verbouwing, compleet huis, woonwijk, kantoor of bedrijfscomplex verzorgen wij het benodigde tekenwerk.

Brand l BBA Architecten

Ons bureau vormt de spil binnen het bouwproces, van de eerste tekeningen tot de oplevering. U heeft te allen tijde één aanspreekpunt. Benieuwd of wij u kunnen helpen bij uw idee? Onze focus ligt altijd op de wensen van de opdrachtgever zelf. Hierdoor kunnen wij een zeer divers portfolio laten zien. Ons kerngedachte is dan ook: samen ontwerpen en realiseren. Naast het ontwerp verzorgen wij ook de benodigde vergunningen, engineering en bouwbegeleiding zodat u ontzorgt bent en van A tot Z uw unieke idee kunt laten verwezenlijken waarin u zich herkent en thuis voelt.

Wij zijn benieuwd naar uw ideeën en kijken uit naar een geheel vrijblijvende kennismaking. 

Vrijblijvend een uurtje brainstormen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking.

 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan ons privacy statement.

Direct contact met onze adviseurs?

Bel ons van maandag t/m vrijdag tussen
08:30 en 17:00 op (078) 691 92 11

Adres- en
contactgegevens

Brand I BBA Architecten
Hoofvestiging
Abbekesdoel 15  
2971 VA Bleskensgraaf
Bezoekadres 2
Markendaalseweg 4
4811 KC Breda
E-mailadres:info@brandbba.nl
Telefoon: (078) 691 92 11

Volg ons op

FacebookFacebook
Twitter
Pinterest