Zwembaden en wellness complexen zijn ontworpen met een speciaal doel: sport, ontspanning en gezondheid. Het ontwerp is niet alleen functioneel maar draagt ook bij aan het algemene gevoel van welzijn van de bezoeker. Een architect zwembad en wellness weet als geen ander de balans te vinden tussen praktisch, aantrekkelijk en rustgevend. De vorm, kleuren en faciliteiten van zo’n ontwerp zijn van cruciaal belang. Het ontwerpen en tot leven brengen van een complex project als een zwembad of wellness locatie is een specialisatie op zich. Ons architectenbureau is dan ook een specialist in deze branche. 

Kenmerken van een zwembad en wellness locatie

Een zwembad en wellness locatie is een samensmelting van verschillende doeleinden en dienen ook verschillende doelgroepen aan te trekken. Dat is een van de facetten die zo’n project tot een specialisatie maken. Er moet namelijk nagedacht worden over uiterlijk en sfeer om de juiste bezoekers aan te trekken, maar het gebouw moet ook een praktische indeling hebben. En we adviseren direct over zaken als verlichting en klimaatbeheersing. 

Voor elke fase advies van een architect zwembad en wellness

Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en realisatie van verschillende leisure/lifestyle/wellness projecten op het gebied van zwembaden en wellness. Onze projecten variëren van resorts, hotels, vakantiewoningen en fitnessclubs tot kleine zwembaden en grote combicomplexen. Onze architect zwembad en wellness is meer dan bekend met deze ingewikkelde projecten en denkt met u mee in elke fase - en over alle facetten - van uw grootschalige project. Zo bieden wij als specialistisch architectenbureau expertise op het gebied van concept of planontwikkeling, geven advies over constructie en waterbehandeling en uiteraard niet op de laatste plaats: design en hoogwaardige architectuur.

Meer inspiratie?

Bekijk hier enkele zwembaden en welness uit ons portfolio:

Kennismaken?

Onze architect zwembad en wellness kijkt ernaar uit uw plannen te mogen ontwikkelen en samen met u te sparren over de doelen en resultaten van uw zwembad en wellness complex. Wij geloven dat bouwen vooral leuk moet zijn en staan dan ook te popelen om ook voor u de ideale balans te vinden tussen beleving en kwaliteit, sfeer en functionaliteit, en dat allemaal binnen een juiste relatie met de omgeving. Onze architect zwembad en wellness ontwerpt dan ook uitsluitend hoogwaardige architectuur. Bekijk gerust ons portfolio voor inspiratie of neem direct contact op met onze architect om uw ideeën en wensen vrijblijvend te bespreken!

Vrijblijvend een uurtje brainstormen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking.

 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan ons privacy statement.

Direct contact met onze adviseurs?

Bel ons van maandag t/m vrijdag tussen
08:30 en 17:00 op (078) 691 92 11

Adres- en
contactgegevens

Brand I BBA Architecten
Hoofvestiging
Abbekesdoel 15  
2971 VA Bleskensgraaf
Bezoekadres 2
Markendaalseweg 4
4811 KC Breda
E-mailadres:info@brandbba.nl
Telefoon: (078) 691 92 11

Volg ons op

FacebookFacebook
Twitter
Pinterest