Als Spa & Wellness architect hebben wij een jarenlange ervaring in het ontwerpen van wellness complexen.
De ontwerpen van Brand I BBA Architecten kenmerken zich door hoogwaardige architectuur, kwaliteit, beleving en de juiste relatie met de omgeving. Hierbij vormen de wensen en het budget van onze opdrachtgever het uitgangspunt binnen het ontwerpproces.

Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en realisatie van leisure, lifestyle en medische spa en wellness projecten. Groot- en kleinschalig. Variërend van resorts, hotels, woonresidenties, woonzorginstellingen tot vakantiewoningen. Maar ook thermen, fitnessclubs en beautycentra.

Wij bieden onze opdrachtgevers de benodigde expertise op alle facetten van concept- en planontwikkeling, architectuur en design, constructie, installatie en waterbehandeling.

De ontwikkeling van een wellnessresort is een technisch hoogstandje waarbij een enorme hoeveelheid techniek geïntegreerd wordt in één gebouw. Het ontwerpen van een resort is dan ook een specialistische en complexe opgave. Denk hierbij aan routing, sfeer, beleving en hygiëne.

Ook duurzaamheid speelt een grote rol bij het ontwikkelen van een wellnesscenter. Het realiseren van een duurzaam resort en een duurzame energievoorziening is verankerd in ons ontwerp en de materiaalkeuze.

Een wellness resort kan verschillende doeleinden hebben. Denk bijvoorbeeld aan leisure, lifestyle of medische spa en wellness projecten. Elke locatie en elk project is uniek. Zwembaden en wellness complexen zijn dan ook ontworpen met een speciaal doel: ontspanning, sport en gezondheid. Het ontwerp is niet alleen functioneel maar draagt ook bij aan het algemene gevoel van welzijn van de bezoeker. De architectuur, interieur, kleuren en faciliteiten van het ontwerp zijn van cruciaal belang. Het ontwerpen en realiseren van een complex project als een wellness of hotel is een specialisatie op zich. 

Wij zijn u dan ook graag van dienst bij het realiseren van uw wellness, hotel of zwembad.

 

 

 

 

Klik hier voor referentieprojecten

Vrijblijvend een uurtje brainstormen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking.

 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan ons privacy statement.

Direct contact met onze adviseurs?

Bel ons van maandag t/m vrijdag tussen
08:30 en 17:00 op (078) 691 92 11

Adres- en
contactgegevens

Brand I BBA Architecten
Hoofvestiging
Abbekesdoel 15  
2971 VA Bleskensgraaf
Bezoekadres 2
Markendaalseweg 4
4811 KC Breda
E-mailadres:info@brandbba.nl
Telefoon: (078) 691 92 11

Volg ons op

FacebookFacebook
Twitter
Pinterest