Een bedrijfspand ontwerpen en laten bouwen, omdat uw bedrijf groeit en meer ruimte nodig heeft? Of heeft u misschien nog geen bedrijfspand en gaat u de stap wagen? Onze bedrijfspand architecten hebben veel ervaring met het ontwikkelen van vele verschillende soorten bedrijfspanden. Wij inspireren u hier graag!

Bedrijfspand ontwerpen en bouwen

Waar u in een woning prettig moet wonen, moet u in een bedrijfspand prettig werken. Een hele andere tak van sport, maar met dezelfde basisprincipes. Denkt u aan het nieuw bouwen of verbouwen van een bedrijfspand, dan komt er veel op u af: wat is een geschikte locatie, wat zijn de mogelijkheden en beperkingen, welke uitstraling past bij mijn bedrijf, hoe gaat mijn bedrijf zich ontwikkelen in de komende jaren? Elk soort bedrijfspand heeft een eigen doel, uitstraling en bijbehorende kenmerken. Daarnaast speelt duurzaam bouwen een grote rol. In Nederland zijn er een aantal duurzaamheidlabels voor gebouwen, zoals BREEAM-NL en GPR Gebouw. Uw duurzaamheidsdoelstellignen spelen een grote rol bij het ontwerpen en bouwen van uw bedrijfspand. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden en welk label het beste past bij uw bedrijf.

Architect bedrijfspand: voor elke fase advies

Als u een bedrijfspand laat ontwerpen en bouwen is het prettig als u een partner heeft die mee kan denken over alle fases van het proces rondom een bedrijfspand bouwen. Door onze bijna 30 jaar lange ervaring zijn wij in staat om u te adviseren op vele gebieden. Denk hierbij aan het vinden van een geschikte bouwlocatie, wat zijn de mogelijkheden van de bouwkavel, de bouwkosten, een bedrijfspand ontwerpen, de aannemerskeuze en het begeleiden van het bouwproces. Ons voordeel? Wij kunnen de gesprekken met de gemeente voor u uit handen nemen en kijken graag samen met u naar duurzame oplossingen voor uw te bouwen bedrijfspand. Zo kunnen wij u in elke fase van het proces van deskundig advies voorzien.

Vooronderzoek

Tijdens de vooronderzoek fase gaan we samen met u de volgende stappen doorlopen:

  • Wensen: is het PvE (programma van eisen) realiseerbaar op de locatie?
  • Eisen: wat is de massa van het gebouw, wat is de hoogte en hoeveel parkeerbehoefte is er? Is dit volgens het bestemmingsplan van de gemeente?
  • Schetsen: het maken van een schets/ontwerp van uw bedrijfspand.
  • Haalbaarheid: het doorrekenen van het project inclusief alle bijkomende kosten, om een onderbouwde keuze te kunnen maken.

Bedrijfspand ontwerpen

De uitstraling van uw bedrijfspand is zeer belangrijk, het is immers het visitekaartje van uw bedrijf of instelling. Een goed ontworpen werkomgeving motiveert en inspireert. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat een goed ontwerp in grote mate bepalend is voor een aangename sfeer op de werkvloer welke ten goede komt aan de productiviteit.

Staan wij als architect en u als opdrachtgever achter het ontwerp, dan gaan we in overleg met de gemeente en stedenbouwkundige, de welstand en brandweer. In deze fase betrekken we ook al de constructeur om te komen tot een keuze voor het heiwerk en een ontwerp van de constructie.

Omgevingsaanvraag en aanbesteding

Brand I BBA Architecten verzorgt de aanvragen voor de benodigde vergunningen en zet de opdracht uit bij mogelijke aannemers. Oftewel: totale ontzorging van uw bouwproject in vijf stappen:

  1. Ontwerp bedrijfspand
  2. Uitwerken bouwtekeningen
  3. Verzorgen van de benodigde vergunningen
  4. Beoordelen offertes
  5. Bouwbegeleiding, budgetbewaking en planning

Gaat u een bedrijfspand bouwen? Wij nodigen u graag uit om met onze bedrijfspand architect te brainstormen over de mogelijkheden voor uw bedrijfspand.

Brand | BBA Architecten - Bedrijfspand ontwerpen en bouwenKantoor architecten | Brand BBABedrijfspand architect - Brand | BBA ArchitectenBedrijfspand ontwerpen? Brand | BBA ArchitectenRenovatie Architect uitvaartcentrum aula Drechtstreek Sliedrecht Brand I BBA ArchitectenBedrijfspand bouwenBedrijfspand ontwerpen door Brand | BBA Architecten

Kennismaken?

Wij geloven: bouwen moet vooral leuk zijn! Gelukkig worden we bijzonder enthousiast van sparren over ideeën, het ontwikkelen van technische plannen en alle keuzen en elementen zodanig met elkaar te verbinden dat er een inspirerende en professionele werkplek ontstaat. Uw bedrijfspand laten ontwerpen en bouwen door een ervaren partij? Neem dan contact met ons op om uw ideeën en wensen vrijblijvend met onze bedrijfspand architecten te bespreken.

Vrijblijvend een uurtje brainstormen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking.

 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan ons privacy statement.

Direct contact met onze adviseurs?

Bel ons van maandag t/m vrijdag tussen
08:30 en 17:00 op (078) 691 92 11

Adres- en
contactgegevens

Brand I BBA Architecten
Hoofvestiging
Abbekesdoel 15  
2971 VA Bleskensgraaf
Bezoekadres 2
Markendaalseweg 4
4811 KC Breda
E-mailadres:info@brandbba.nl
Telefoon: (078) 691 92 11

Volg ons op

FacebookFacebook
Twitter
Pinterest