Nieuwbouw warehouse MONTA

Nieuwbouw warehouse MONTA - Voor MONTA hebben wij het nieuwe warehouse met Kantoor ontworpen. Het nieuwe pand wordt gerealiseerd in Bleskensgraaf in de gemeente Molenlanden. Inmiddels is dit het vijfde bedrijfspand wat we hebben ontworpen en geëngineerd hebben.

Het ontwerp van dit duurzame en geavanceerde warehouse kenmerkt zich door de natuurlijke kleuren en materialen. Het bedrijfspand staat aan de rand van de polder. Een belangrijk uitgangspunt van het ontwerp is dat het gebouw in harmonie is met de omgeving. Zo zijn de gevels van het drielaagse kantoor uitgevoerd met Red Cedar latten en wordt het magazijn uitgevoerd met sandwichelementen in de kleur rietgroen.

Monta is een e-commerce bedrijf dat verschillende logistieke services aanbiedt aan ruim 1800 webwinkels. 

Op fulfilment vlak werken ze vanuit 17 zelfstandige e-commerce warehouses en verzorgen ze de verwerking en bezorging van online orders wereldwijd. Daarnaast verhuren ze ook hun zelf-ontwikkelde software, waar ze bij Monta al jarenlang mee werken binnen hun magazijnen. De software verhuren ze aan klanten met eigen warehouses.

De belangrijkste succesfactor van Monta is de oprechte interesse die de organisatie besteed aan haar klanten. Monta richt zich volledig op de wensen van de klant en biedt de klant de mogelijkheid om écht te kunnen groeien.

Categorie
Bedrijfsgebouwen
Opdrachtgever
MONTA
Locatie
Bleskensgraaf
BVO
7575m²
Schetsen en Ontwerp
Schetsen en Ontwerp
Bouwvergunning
Bouwvergunning
Engineering
Engineering