Herbestemming erfgoed gaat erom dat panden niet onnodig leegstaan of gesloopt worden: zo krijgen vele monumentale panden een kans op een prachtig tweede leven. Met een herbestemming erfgoed brengen wij de waarde van erfgoed in beeld en zoeken we samen met u naar een zinvolle herbestemming om zo lang én bijzonder mogelijk te genieten van een historisch pand. Liever het project van A tot Z bij 1 partij? Dan werken we graag samen met onze vaste bouwpartners om u ook bij de uitvoering volledig te ontzorgen.

Een origineel idee voor uw herbestemming erfgoed

Een kerk die een boekenwinkel wordt, een oud klooster als restaurant of van boerderij naar appartementencomplex: u kunt eindeloze kanten op met erfgoed dat een herbestemming mag krijgen. Het mooie aan herbestemming is dat de uitstraling en kenmerken van een (historisch) erfgoed in zekere mate bewaard kunnen blijven. Zo kunt u de oorspronkelijke constructie bewaren en het een nieuwe plek geven in het ontwerp van de nieuwe bestemming. Daarnaast is herbestemming goed voor het milieu omdat we met de originele constructie werken. Wij brainstormen graag met u mee over het project dat u voor ogen heeft of bedenken een aantal originele ideeën voor uw erfgoed.

Architect herbestemming

Brand I BBA Architecten heeft ruime ervaring met transformatie. Een aantal voorbeelden hiervan is de transformatie van het voormalig stadskantoor in Vlaardingen tot Food Innovation Academy, een voormalig gemeentehuis in Bleskensgraaf tot zorgappartementen, een voormalig zwembad in Sliedrecht tot  uitvaartcentrum, woningbouw op voormalige waterkelders in Leerdam, een voormalige school in Alblasserdam tot gezondheidscentrum, een voormalig schoolgebouw tot verenigingsgebouw in opdracht van de gemeente Molenlanden tot het transformeren en verduurzamen van bestaande bedrijfspanden,

Meer inspiratie?

Bekijk hier enkele transformatieprojecten uit ons portfolio:

Kennismaken?

Onze architecten kijken ernaar uit uw plannen te mogen ontwikkelen en samen met u te sparren. Wij geloven dat de beste projecten een ideale balans vinden tussen beleving en kwaliteit, sfeer en functionaliteit en dat allemaal binnen de juiste relatie met de omgeving. Onze architecten ontwerpen dan ook uitsluitend hoogwaardige architectuur. Bekijk ons portfolio voor inspiratie of neem direct contact op met onze architect herbestemming erfgoed om uw ideeën en wensen vrijblijvend te bespreken!

Vrijblijvend een uurtje brainstormen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking.

 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan ons privacy statement.

Direct contact met onze adviseurs?

Bel ons van maandag t/m vrijdag tussen
08:30 en 17:00 op (078) 691 92 11

Adres- en
contactgegevens

Brand I BBA Architecten
Hoofvestiging
Abbekesdoel 15  
2971 VA Bleskensgraaf
Bezoekadres 2
Markendaalseweg 4
4811 KC Breda
E-mailadres:info@brandbba.nl
Telefoon: (078) 691 92 11

Volg ons op

FacebookFacebook
Twitter
Pinterest