Een bedrijfsgebouw is meer dan een plek waar bureau’s neergezet kunnen worden: het is een plek waar uw werknemers en uw klanten zich prettig voelen. Belangrijk hierbij is dat de uitstraling van het bedrijf past bij het innerlijk. In de basis werkt het bouwen of verbouwen van een bedrijfsgebouw hetzelfde als het bouwen of verbouwen van een woonhuis. Deze moet passen bij uw persoonlijkheid en zorgen dat u zich daar thuis voelt, of u nu thuis bent of op de werkvloer. Een architect bedrijfsgebouw weet goed aan te voelen wat de kernwaarden zijn van uw bedrijf en deze uit te stralen in uw kantoor, showroom of andere werkgerelateerde centra.

Kenmerken van een bedrijfsgebouw

Een bedrijfsgebouw kan ontworpen worden voor verschillende doeleinden. Misschien maakt het onderdeel uit van een centrum (bijvoorbeeld een dorpshuis of een uitvaartcentrum), wilt u een indrukwekkende showroom voor uw autobedrijf laten zien of bent u toe aan een zakelijk (hoofd)kantoor waar uw werknemers hun talenten volledig tot hun recht kunnen laten komen. Elk soort bedrijfsgebouw heeft een eigen insteek, uitstraling en kenmerken. Een architect bedrijfsgebouw weet precies hoe er efficient gebruik gemaakt kan worden van de ruimte terwijl het pand de juiste professionele uitstraling heeft.

In elke fase advies van een architect bedrijfsgebouw

Een bouwplan zal niet van de grond komen zonder een professionele architect bedrijfsgebouw. Deze architect kan u niet alleen bijstaan in het ontwikkelen van het ontwerp, maar ook advies geven over verschillende fases in het proces. Zo kunnen wij met u meekijken naar een geschikte locatie, naar de mogelijkheden en de beperkingen van de plannen en denken we met u mee hoe uw project rekening kan houden met eventuele groei en ontwikkeling op de lange termijn. We kunnen de gesprekken met de gemeente voor u uit handen nemen en kijken graag naar duurzame oplossingen.

Meer inspiratie?

Bekijk hier enkele bedrijfsgebouwen uit ons portfolio:

Kennismaken?

Wij geloven: bouwen moet vooral leuk zijn! Wij kijken ernaar uit uw plannen met u te ontwikkelen, gezamenlijk te sparren over de resultaten en keuzes en alle elementen te verbinden om tot een eindresultaat te komen waar uw werkgevers inspirerend werken en uw klanten geïnspireerd raken.Onze architect bedrijfsgebouw gaat graag met u in overleg om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Bekijk vooral eens ons portfolio met bedrijfsgebouwen die onze architect bedrijfsgebouw heeft mogen ontwikkelen voor andere professionals. Neem contact met ons op om uw ideeën en wensen vrijblijvend met onze architecten te bespreken.

Vrijblijvend een uurtje brainstormen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking.

 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan ons privacy statement.

Direct contact met onze adviseurs?

Bel ons van maandag t/m vrijdag tussen
08:30 en 17:00 op (078) 691 92 11

Adres- en
contactgegevens

Brand I BBA Architecten
Hoofvestiging
Abbekesdoel 15  
2971 VA Bleskensgraaf
Bezoekadres 2
Markendaalseweg 4
4811 KC Breda
E-mailadres:info@brandbba.nl
Telefoon: (078) 691 92 11

Volg ons op

FacebookFacebook
Twitter
Pinterest