Nieuwbouw bedrijfspand ALFA Piping & Mechanical

Nieuwbouw bedrijfspand in Hellevoetsluis - Voor onze opdrachtgever ALFA Piping & Mechanical hebben wij het nieuwe State-of-the-art en energieneutraal bedrijfspand ontworpen. Het nieuwe pand wordt gerealiseerd op bedrijventerrein Kickersbloem in Hellevoetsluis. Inmiddels is dit het vierde bedrijfspand wat we hebben ontworpen en geëngineerd op bedrijventerrein Kickerssbloem.

De opdrachtgever, gemeente en betrokken partijen waren zo enthousiast over het ontwerp dat we met elkaar binnen afzienbare tijd naar de afgifte van de omgevingsvergunning konden werken. Het ontwerp en de vergunning zijn officieel goedgekeurd. Begin 2024 starten we met de bouw van het nieuwe kantoor en werkplaatsen met opslagfaciliteiten. 

ALFA Piping & Mechanical is een jong bedrijf van specialisten met jarenlange ervaring in de petrochemische industrie. Ze zijn gespecialiseerd in het managen en uitvoeren van (multidisciplinaire) projecten, turnarounds en onderhoudswerkzaamheden aan installaties en leidingwerk. Met passie, enthousiasme en focus zetten zij zich in om optimale toegevoegde waarde te leveren voor verschillende organisaties.

Categorie
Bedrijfsgebouwen
Opdrachtgever
ALFA Piping & Mechanical
Locatie
Hellevoetsluis
BVO
2400m²
Schetsen en Ontwerp
Schetsen en Ontwerp
Bouwvergunning
Bouwvergunning
Engineering
Engineering
Keuze aannemer
Keuze aannemer