U heeft een bedrijfspand op een representatieve locatie en wilt deze locatie graag behouden. Om slim gebruik te maken van het huidige pand, kunt u ervoor kiezen uw bedrijfspand te renoveren of revitaliseren. Zo behoudt u het huidige adres en krijgt uw bedrijfspand een volledig nieuwe uitstraling die past bij de normen en waarden van uw organisatie.

Renoveren: een duurzame oplossing

Door aan de slag te gaan met onze architect renovatie bedrijfspand zult u gaan kijken naar de mogelijkheden om het huidige bedrijfspand een opkikker te geven. Dit is niet alleen tijdens de start van het project een kostendrukkende oplossing: ook op de lange termijn. Onze architect renovatie bedrijfspand richt zich bij een project als deze namelijk op de kwaliteitsverbetering van bestaande gebouwen. Na de revitalisatie beschikt u over een modern en duurzaam gebouw met lagere exploitatiekosten en een flinke reductie van CO2-uitstoot.

De voordelen op een rijtje

Met een renovatie of revitalisatie van uw bedrijfspand geniet u van vele voordelen omtrent uw bedrijfspand. Lees hieronder de belangrijkste volgens onze architect renovatie bedrijfspand.

  • Het is minder duur en tijdrovend dan nieuwbouw.
  • U behoudt de herkenbare locatie van uw bedrijf.
  • U behoudt respect voor de geschiedenis van de plek.
  • U reduceert CO2.
  • Uw werknemers voelen zich direct thuis in een nieuwe inspirerende omgeving.
architect uitvaartcentrum aula Drechtstreek Sliedrecht Brand I BBA Architectenarchitect revitalisatie bedrijfspand Brand I BBA Architectenarchitect innovation center Heerema Zwijndrecht Brand I BBA Architecten

Meer inspiratie?

Bekijk hier enkele renovatieprojecten uit ons portfolio:

Kennismaken?

Als architectenbureau zijn wij in een bouw- of restauratieproces vaak de spil in het project. In onze tak van restauratie en revitalisatie is het belangrijk u te voorzien van de beste restaurateurs en ambachtslieden die uw project kunnen voltooien. Door onze jarenlange ervaring met restaureren en revitaliseren, weet onze architect renovatie bedrijfspand als geen ander welke vaklieden de perfecte toevoeging zouden zijn voor uw unieke project. We voelen ons thuis in het restauratieproces en zorgen ervoor dat planning, kostenbeheersing en de beoogde kwaliteit gewaarborgd zijn. Bekijk gerust ons portfolio voor inspiratie of neem direct contact op met onze architect renovatie bedrijfspand om uw ideeën en wensen vrijblijvend te bespreken!

Vrijblijvend een uurtje brainstormen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking.

 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan ons privacy statement.

Direct contact met onze adviseurs?

Bel ons van maandag t/m vrijdag tussen
08:30 en 17:00 op (078) 691 92 11

Adres- en
contactgegevens

Brand I BBA Architecten
Hoofvestiging
Abbekesdoel 15  
2971 VA Bleskensgraaf
Bezoekadres 2
Markendaalseweg 4
4811 KC Breda
E-mailadres:info@brandbba.nl
Telefoon: (078) 691 92 11

Volg ons op

FacebookFacebook
Twitter
Pinterest