Als u denkt aan de uitstraling van uw bedrijf denkt u wellicht aan fonts, huisstijlkleuren en een website. Onze kantoor architect denkt echter aan lichtinval, werkplekken en vergaderruimtes. Een kantoor is immers meer dan een plek waar uw werknemers hun werk uit kunnen voeren aan bureaus: het is een plek waar ideeën ontstaan, het is het visitekaartje voor uw klanten en de plek waar klantenrelaties ontwikkeld worden. Net als bij elk ander aspect van uw bedrijf geldt ook voor het kantoorpand dat het uiterlijk moet passen bij het innerlijk. U kunt het vergelijken met de vraag in welke auto de directeur rijdt: wat straalt úw bedrijf uit?

De meerwaarde van een kantoor architect

Elk bedrijf is uniek en uw kantoor kan deze uitstraling versterken. Bij het ontwerpen van een nieuw kantoorpand is het van belang de kernwaarden van het bedrijf in harmonie te brengen met de functionaliteit van de ruimtes. Uw bedrijf heeft wellicht een open, moderne mentaliteit. Dit kan weerspiegeld worden in grote ruime vloerplannen zonder veel muren. Veel glas en weinig deuren. Of is uw bedrijf wat traditioneler en wilt u dat optimaal tot zijn recht laten komen? Onze kantoor architect kan u dan adviseren om juist te investeren in mooie statige deuren en functionele indrukwekkende werk- en vergaderruimtes. Wellicht bent u gastheer/-vrouw van vele internationale meetings of misschien fungeert uw kantoorpand ook als opslagruimte?Heeft u de juiste inspirerende werkomgeving nodig om tot creatieve ideeën te komen? Neem eens vrijblijvend contact op met een van onze expert architecten en kijk samen naar de vele mogelijkheden.

Functionaliteit en uitstraling

Een architect kantoorpand weet vanuit het basisprincipe een ontwerp neer te zetten dat de binnen- en buitenkant van uw kantoorpand verenigt. Naast functionaliteit besteedt onze architect kantoorpand namelijk ook tijd aan de uitstraling van het gebouw. Een goed ontworpen werkomgeving motiveert en inspireert: zo heeft u een werkplek die gezien mag worden en waar uw werknemers de ruimte hebben om hun kwaliteiten tot hun recht te laten komen.

Locatie locatie locatie

Naast het ontwikkelen van het ontwerp, kan onze architect van uw kantoor ook advies geven over verschillende fases binnen het proces. Iedereen met een ondernemershart weet immers dat ‘de locatie’ essentieel is voor het uitvoeren van uw bedrijfswerkzaamheden. Ontvangt u veel bezoek? Is er een parkeerplaats nodig? Allemaal vragen waar de kantoor architect u mee kan helpen. Zo kunnen we vergunningen regelen en zelfs offertes van aannemers toetsen. Onze ervaren architecten kijken samen met u naar de mogelijkheden en beperkingen van uw plannen en we houden uiteraard rekening met eventuele groei en uitbreidingsmogelijkheden op lange termijn. Staat uw bedrijf bijvoorbeeld voor groene keuzes? Dan kijken we ook graag naar duurzame oplossingen. Zo heeft u een betrouwbare partner met kennis van zaken, in welke fase dan ook.

Meer inspiratie?

Bekijk hier enkele kantoorpanden uit ons portfolio:

Kennismaken?

De architecten van Brand BBA l BBA Architecten kijken ernaar uit uw plannen te ontwikkelen en samen met u te sparren over de doelen en resultaten van uw kantoor. Alles om ervoor te zorgen dat uw kantoorpand een plek is waar werkgevers inspirerend werken en uw klanten geïnspireerd raken. Bekijk gerust ons portfolio met kantoorpanden die onze architect kantoorpand heeft ontwikkeld voor andere professionals. Neem contact op met onze architect kantoorpand om uw ideeën en wensen vrijblijvend te bespreken.

Vrijblijvend een uurtje brainstormen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking.

 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan ons privacy statement.

Direct contact met onze adviseurs?

Bel ons van maandag t/m vrijdag tussen
08:30 en 17:00 op (078) 691 92 11

Adres- en
contactgegevens

Brand I BBA Architecten
Hoofvestiging
Abbekesdoel 15  
2971 VA Bleskensgraaf
Bezoekadres 2
Markendaalseweg 4
4811 KC Breda
E-mailadres:info@brandbba.nl
Telefoon: (078) 691 92 11

Volg ons op

FacebookFacebook
Twitter
Pinterest