Een kantoor is meer dan een plek waar uw werknemers hun werk uit kunnen voeren aan bureaus: het is een plek waar ideeën ontstaan, het is het visitekaartje voor uw klanten en de plek waar klantenrelaties ontwikkeld worden. Net als bij elk ander aspect van uw bedrijf geldt ook voor het kantoorpand dat het uiterlijk moet passen bij het innerlijk. U kunt het vergelijken met de vraag in welke auto de directeur rijdt: wat straalt úw bedrijf uit?

Kenmerken van een representatief kantoor

Elk bedrijf is uniek en zo ook elk kantoorpand. Bij het ontwerpen van een nieuw kantoorpand is het van belang de kernwaarden van het bedrijf in harmonie te brengen met de functionaliteit van de ruimtes. Heeft u een inspirerende werkomgeving nodig om tot creatieve ideeën te komen? Wellicht bent u gastheer/-vrouw van vele internationale meetings of misschien fungeert uw kantoorpand ook als opslagruimte?

Een architect kantoorpand weet vanuit het basisprincipe een ontwerp neer te zetten die de binnen- en buitenkant van uw kantoorpand recht aandoet. Naast functionaliteit besteedt onze architect kantoorpand namelijk ook tijd aan de uitstraling.

Een goed ontworpen werkomgeving motiveert en inspireert: zo heeft u een werkplek die gezien mag worden en waar uw werknemers de ruimte hebben om hun kwaliteiten tot hun recht te laten komen.

In elke fase advies van een architect kantoorpand

Naast het ontwikkelen van het ontwerp, kan onze architect van uw kantoor ook advies geven over verschillende fases binnen het proces. Zo bekijken we of uw wensen te realiseren zijn op uw locatie, kunnen we vergunningen regelen en zelfs voor u offertes van aannemers toetsen.

Onze ervaren architecten kijken samen met u naar een geschikte locatie, naar de mogelijkheden en beperkingen van de plannen en we houden uiteraard rekening met eventuele groei en uitbreidingsmogelijkheden op lange termijn.

Staat uw bedrijf voor groene keuzes? Dan kijken we ook graag naar duurzame oplossingen. Zo heeft u een betrouwbare partner met kennis van zaken, in welke fase dan ook.

architect bedrijfspand kantoor Utrecht Brand I BBA Architecten

Meer inspiratie?

Bekijk hier enkele kantoorpanden uit ons portfolio:

Kennismaken?

De architecten van Brand BBA l BBA Architecten kijken ernaar uit uw plannen te ontwikkelen en samen met u te sparren over de doelen en resultaten van uw kantoor. Alles om ervoor te zorgen dat uw kantoorpand een plek is waar werkgevers inspirerend werken en uw klanten geïnspireerd raken. Bekijk gerust ons portfolio met kantoorpanden die onze architect kantoorpand heeft ontwikkeld voor andere professionals. Neem contact op met onze architect kantoorpand om uw ideeën en wensen vrijblijvend te bespreken.

Vrijblijvend een uurtje brainstormen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking.

 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan ons privacy statement.

Direct contact met onze adviseurs?

Bel ons van maandag t/m vrijdag tussen
08:30 en 17:00 op (078) 691 92 11

Adres- en
contactgegevens

Brand I BBA Architecten
Hoofvestiging
Abbekesdoel 15  
2971 VA Bleskensgraaf
Bezoekadres 2
Markendaalseweg 4
4811 KC Breda
E-mailadres:info@brandbba.nl
Telefoon: (078) 691 92 11

Volg ons op

FacebookFacebook
Twitter
Pinterest