U heeft bouwplannen voor een nieuw appartementencomplex in een nieuwe wijk, of u maakt ruimte voor nieuwe ontwerpen in een bestaande wijk? Door onze brede orderportefeuille beschikt het team van Brand I BBA Architecten over een verscheidenheid aan kennis en informatie die juist bij grote projecten goed tot bloei kunnen komen.

Kenmerken van een appartementencomplex

Appartementencomplexen zijn grote projecten die een straat of wijk een nieuw gezicht geven en woonruimte biedt aan verschillende personen of gezinnen. Door de grootte van het bouwproject en het aantal toekomstige bewoners zal de juiste architect appartementencomplex een goede balans moeten vinden tussen efficiëntie, stijl en een goede relatie tot de omgeving. Door zaken als hoogte, (kleur van) materialen en stijl in acht te nemen is het mogelijk een nieuw complex zo te bouwen dat het voelt alsof deze er altijd al heeft gestaan. Onze architect appartementencomplex betrekt al vanaf het schetsontwerp adviseurs bij het proces, zoals een constructeur, installatieadviseur, kostendeskundige en landschapsarchitect, om ervoor te zorgen dat we een optimaal ontwerp kunnen opleveren aan onze opdrachtgever.

In elke fase advies van een architect

Onze architecten hebben een unieke eigenschap die ons tot een graaggeziene partner maakt. Niet alleen ons creatieve proces is een samenspel van architectuur, milieu, budget en de wensen van de opdrachtgever, ook in elke fase van het bouwproces komt deze expertise naar voren. Onze ervaren architecten helpen u namelijk graag bij élk onderdeel van uw bouwproject. Of u nu alleen een ontwerp voor uw complex wilt, advies over een bouwvergunning of het gehele proces door ons wilt laten begeleiden, met onze architect appartementencomplex is dit allemaal mogelijk. Wij geloven namelijk dat elk proces beter wordt van het delen van informatie. Zo kunt u het perfecte appartementencomplex bouwen.

Meer inspiratie?

Bekijk hier enkele appartementencomplexen uit ons portfolio:

Kennismaken?

Onze architecten kijken ernaar uit uw plannen te mogen ontwikkelen en samen met u te sparren over de doelen en resultaten van uw appartementencomplex. Bekijk gerust ons portfolio met appartementencomplexen om te zien hoe veelzijdig onze architect appartementencomplex te werk gaat, en met welke stappen wij u graag begeleiden in uw bouwproces. Neem contact op met onze architect appartementencomplex en bespreek uw ideeën en wensen vrijblijvend!

Vrijblijvend een uurtje brainstormen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking.

 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan ons privacy statement.

Direct contact met onze adviseurs?

Bel ons van maandag t/m vrijdag tussen
08:30 en 17:00 op (078) 691 92 11

Adres- en
contactgegevens

Brand I BBA Architecten
Hoofvestiging
Abbekesdoel 15  
2971 VA Bleskensgraaf
Bezoekadres 2
Markendaalseweg 4
4811 KC Breda
E-mailadres:info@brandbba.nl
Telefoon: (078) 691 92 11

Volg ons op

FacebookFacebook
Twitter
Pinterest