Een wellness complex is een plek die ingericht is op gezondheid en ontspanning. De vorm, kleuren en faciliteiten van het complex zijn daarbij van cruciaal belang. Voor ons als architect wellness is de ontwikkeling van het resort een technisch hoogstandje waarbij een enorme hoeveelheid techniek wordt geïntegreerd op een locatie. Het ontwerpen en tot leven brengen van een goed resort is een specialistische en complexe opgave. Zo zijn er veel zaken om rekening mee te houden: routing, sfeer, beleving en hygiëne. Als ervaren architect wellness weten wij als geen ander deze zaken op harmonieuze wijze met elkaar te verbinden.

Kenmerken van een wellness locatie

Een wellness resort kan verschillende doeleinden hebben. Denk bijvoorbeeld aan leisure, lifestyle of medische spa en wellness projecten. Elke locatie en elk project is uniek. Hoewel het uiterlijk van een wellness locatie van groot belang is voor de sfeer en ontspannen uitstraling, is er een groot aantal andere zaken die minstens zo belangrijk zijn. Zo is er plek voor design, constructie en waterbehandeling. Ook duurzaamheid mag in dit rijtje niet ontbreken. Het realiseren van een duurzaam resort met daarbij een geïntegreerde duurzame energievoorziening is verankerd in het ontwerp en de materiaalkeuze.

Voor elke fase advies van een architect wellness

Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en realisatie van leisure en lifestyle en projecten op het gebied van medische spa en wellness. Dit kan een groot of kleinschalig project zijn en varieert van resorts, hotels, woonresidenties, woonzorginstellingen, vakantiewoningen, thermen, fitnessclubs en beautycentra. Onze architect wellness staat in alle facetten van deze technisch complexe projecten voor u klaar. Zo kan onze architect wellness expertise bieden op het concept of de planontwikkeling, advies geven over constructie en waterbehandeling en natuurlijk architectuur en design.

Meer inspiratie?

Bekijk hier enkele wellnessprojecten uit ons portfolio:

Kennismaken?

Onze architect wellness kijkt ernaar uit de wensen, budgetten en inspiraties te bespreken voor uw wellness project. Wij geloven dat bouwen vooral leuk moet zijn.
Brand I BBA Architecten weten de ideale balans te vinden tussen beleving en kwaliteit binnen de juiste relatie met de omgeving. Onze architect wellness ontwerpt dan ook uitsluitend hoogwaardige architectuur. Bekijkt u gerust eens ons portfolio met onze wellness projecten en neem contact met ons op om uw ideeën en wensen vrijblijvend met onze architecten te bespreken.

Vrijblijvend een uurtje brainstormen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking.

 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan ons privacy statement.

Direct contact met

onze adviseurs?

Bel ons van maandag t/m vrijdag tussen
08:30 en 17:00 op (078) 691 92 11

Adres- en
contactgegevens

Brand I BBA Architecten
Hoofvestiging
Dam 67
2951 GA Alblasserdam
Bezoekadres 2
Stadhoudersweg 71
3039 EA Rotterdam
Bezoekadres 3
Markendaalseweg 4
4811 KC Breda
E-mailadres:info@brandbba.nl
Telefoon: (078) 691 92 11

Volg ons op

FacebookFacebook
Twitter
Pinterest