U gaat een eigen woning laten bouwen en zoekt de juiste sfeer voor het ontwerp. De juiste architect weet uw beeld, gevoel of visie om te zetten in uw droomthuis. Heeft u al een beeld bij uw toekomstige woning? Wellicht bent u benieuwd naar een woning met houten gevel? Onze architect woning met houten gevel denkt graag met u mee.

Houten gevel: een duurzame en sfeervolle oplossing

Bij een houten gevel denkt men vaak aan een landelijke woning die een knipoog geeft naar oudere tijden. Hoewel dit materiaal zich daar prachtig voor leent, kunt u ook zeker een houten gevel verwerken in een nieuwere stijl. Door de hoekige vorm en eigen uitstraling past een houten gevel ook bij een moderne woning. Het heeft allemaal te maken met het ontwerp én de afwerking van deze sfeervolle gevel. Een houten gevel lééft namelijk. Het bouwmateriaal dat recht uit de natuur komt zal zich in de eerste jaren nog aanpassen aan zijn nieuwe omgeving. De invloed van zonlicht, regen en wind zal prachtige sporen achterlaten. Met een houten gevel van onze architect woning met houten gevel, wordt uw huis dus na verloop van tijd nóg mooier!

Benieuwd naar de kosten voor het bouwen van uw woning met houten gevel?
Vraag hier een prijsindicatie aan op basis van uw wensen

De juiste architect

De juiste architect woning met houten gevel weet als geen ander dat de houtsoort bepalend is voor hoe de gevel er in de toekomst uit gaat zien, of u nu een moderne woning heeft of een landelijke villa. Onze architect woning met houten gevel weet hier wel raad mee. Zo raden we de toepassing van (transparante) lak eigenlijk altijd af. Lak laat na enkele jaren los waardoor er plaatselijk vergrijzing op kan treden. Een houten gevel blijft liever onbehandeld of kan anders gebeitst worden. Een beits tegen vergrijzing bestaat niet maar u kunt bij de keuze van de houtsoort wel bekijken op welke wijze de houtsoort vergrijst zodat dit natuurlijke verschijnsel na verloop van tijd één wordt met uw woning.

Kennismaken?

Een ontwerp van Brand I BBA Architecten kunt u herkennen aan hoogwaardige architectuur, kwaliteit, beleving en een harmonieuze relatie met de omgeving. Vooral met een houten gevel komt deze laatste pijler goed tot zijn recht. Ons uitgangspunt bij elk project zijn de wensen en budgetten van onze opdrachtgever. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een woning met een houten gevel? Bespreek uw ideeën en wensen vrijblijvend met onze architect woning met houten gevel. Het ontwerpen en realiseren van uw droomwoning is onze passie, maak kennis met onze unieke werkwijze en vraag hier onze brochure aan. 

Vrijblijvend een uurtje brainstormen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking.

 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan ons privacy statement.

Direct contact met onze adviseurs?

Bel ons van maandag t/m vrijdag tussen
08:30 en 17:00 op (078) 691 92 11

Adres- en
contactgegevens

Brand I BBA Architecten
Hoofvestiging
Abbekesdoel 15  
2971 VA Bleskensgraaf
Bezoekadres 2
Markendaalseweg 4
4811 KC Breda
E-mailadres:info@brandbba.nl
Telefoon: (078) 691 92 11

Volg ons op

FacebookFacebook
Twitter
Pinterest