Bij het voorstellen van uw droomhuis heeft u wellicht al een idee van de stijl. Kiest u voor modern of misschien juist landelijk? Wellicht heeft u altijd al van een jaren ’30 woning gedroomd. Ook bij nieuwbouw is de stijl van de jaren ’30 te verwezenlijken. Met de juiste architect vindt u de juiste stijl en details die het huis echt van u maken. Een goede architect maakt namelijk niet alleen een tekening; hij of zij voelt aan wat u wilt, ook als u dat zelf niet goed onder woorden kunt brengen, en brengt dit tot leven in een visualisatie van uw toekomstige thuis. Houdt u van jaren ’30 woningen? Ons architectenbureau heeft veel ervaring met het ontwerpen van stijlen in deze prachtige stijl. Wij helpen u daarom ook graag aan een prachtige jaren ’30 droomhuis!

Jaren ’30 villa bouwen

De jaren ’30 villa laat  zich het beste omschrijven als karakteristiek, degelijk en sfeervol. Waar vroeger een en suite woonkamer vooral praktisch was, heeft het tegenwoordig een luxueuze uitstraling. De jaren ’30 bouwstijl wordt ook wel Amsterdamse School genoemd en is te herkennen aan zijn horizontale lijnen en knusse uitstraling. Een jaren ’30 woning past dan ook goed op allerlei soorten kavels. Denk aan dijken, smalle kavels, weidse uitzichten of aan de rand van een stad. Een architect voor de jaren ’30 woning kan op vele verschillende locaties met de jaren ‘30 stijl uit de voeten.

Kenmerken van een jaren ’30 villa

De bouwstijl van een jaren ’30 villa is voornamelijk te herkennen aan horizontale lijnen. Naast de horzontaliteit is er een aantal kenmerken te ontdekken die een jaren ’30 villa de karakteristieke uitstraling geven die ons zo aanspreekt. Denk bijvoorbeeld aan royale dakoverstekken, entreepartijen of forse houten kozijnen voor grote ramen met veel lichtinval. Ook de detaillering mag niet ontbreken. Zo wordt er vaak aandacht besteed aan fraai metselwerkdetaillering, glas-in-lood, rijke detailleringen en ornate luifelconstructies bij de voordeur.

Benieuwd naar de kosten voor het bouwen van uw jaren '30 woning?
Vraag hier een prijsindicatie aan op basis van uw wensen

Een nieuwe woning in jaren ’30 stijl

Om uw droomhuis in de stijl van de jaren ’30 te verwezenlijken gaat u aan de slag met onze architect. Een huis hoeft niet in deze tijd gebouwd te zijn om tot deze karakteristieke en sfeervolle uitstraling te komen. Onze architecten hebben veel ervaring met jaren ’30 woningen en weten er daarom alles van. Bovendien kunt u uw nieuwe jaren ’30 woning makkelijk voorzien van alle moderne gemakken zonder de authentieke sfeer kwijt te raken.

Wilt u een jaren '30 villa bouwen? Het ontwerpen en realiseren van uw droomwoning is onze passie, maak kennis met onze unieke werkwijze en vraag hier onze brochure aan. 

Meer inspiratie?

Bekijk hier enkele jaren '30 woningen uit ons portfolio:

Kennismaken?

Onze architecten ontwerpen hoogwaardige architectuur. Brand I BBA Architecten verweven beleving en kwaliteit binnen de juiste relatie met de omgeving. De wensen en budgetten van onze opdrachtgever zijn ons uitgangspunt. We zullen daarom te allen tijde inzicht kunnen verschaffen in de keuzes die gemaakt worden.

Heeft u plannen voor het ontwerpen van een jaren ’30 villa? Bespreek uw ideeën en wensen vrijblijvend met onze architecten.

Vrijblijvend een uurtje brainstormen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking.

 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan ons privacy statement.

Direct contact met

onze adviseurs?

Bel ons van maandag t/m vrijdag tussen
08:30 en 17:00 op (078) 691 92 11

Adres- en
contactgegevens

Brand I BBA Architecten
Hoofvestiging
Dam 67
2951 GA Alblasserdam
Bezoekadres 2
Stadhoudersweg 71
3039 EA Rotterdam
Bezoekadres 3
Markendaalseweg 4
4811 KC Breda
E-mailadres:info@brandbba.nl
Telefoon: (078) 691 92 11

Volg ons op

FacebookFacebook
Twitter
Pinterest