Vrijstaande woning Moerkapelle

- Nieuwbouw jaren 30 woning - Bij het ontwerp van deze vrijstaande woning hebben wij ons laten inspireren door de jaren dertig. Het resultaat is een moderne woning in jaren ‘30 stijl met een parabooldak.

De paraboolvormige kap met daaronder een kloeke bouwmassa geeft het ontwerp een solide uitstraling. De beeldbepalende kap van de woning reikt tot aan de eerste woonlaag. De kapvorm geeft op de verdiepingen heel veel woonoppervlakte.

Het resultaat is een warme en royale villa waarin de bewoners zich herkennen. De landelijke stijl spreekt onder meer uit robuust metselwerk, zwart potdekselwerk en de rieten kap.

De villa is zo op de unieke kavel gesitueerd dat de beleving in de tuin optimaal is. Het royale perceel biedt veel privacy en een prachtig uitzicht op de achtergelegen polder.

Bij binnenkomst voelt dit huis direct als thuis. De living en leefkeuken omarmen je en zijn voorzien van alle comfort. Verder zijn er 6 zeer ruime slaapkamers, een werkkamer en een badkamer. De bijzondere kapconstructie geeft niet alleen veel ruimte maar ook een speciale sfeer.

De familie van Sorge is ontzettend blij met de woning. Ze genieten iedere dag van de luxe en de omgeving.

Foto’s The Art of Living www.theartofliving.nl

Categorie
particuliere-woningbouw
Opdrachtgever
Fam. Van Sorge
Locatie
Moerkapelle
BVO
Schetsen en Ontwerp
Schetsen en Ontwerp
Bouwvergunning
Bouwvergunning
Engineering
Engineering
Keuze aannemer
Keuze aannemer
Bouwbegeleiding
Bouwbegeleiding