Een luxe villa bouwen: daar dromen veel mensen van. Heeft u een kavel op het oog waarop u uw droomhuis wilt realiseren? Dan is het goed om een idee te hebben van wat er allemaal mogelijk is. Onze gespecialiseerde exclusieve-villa-architect kijkt graag met u mee en vertaalt uw plannen naar de luxe woning die u straks uw nieuwe thuis kunt noemen.

Heeft u nog geen vastomlijnd plan? Laat u dan inspireren door onze architect. Hij kan voor u een villa tekenen en verschillende mogelijkheden aan u voorleggen.

Luxe villa bouwen: een ontwerp voor elke smaak

Een luxe villa bouwen kan in allerlei verschillende stijlen, de mogelijkheden lijken eindeloos. Daarom is het nuttig om van tevoren een stijl of sfeer uit te kiezen die de richting bepaalt. Hier kunt u vervolgens uw eigen draai aan geven en details naar keuze toevoegen.

Wilt u bijvoorbeeld een jaren 30-woning, maar dan met veel glas? Of droomt u van een statig herenhuis, maar dan midden in het bos? Laat ons uw villa tekenen; wij denken graag met u mee. Onze exclusieve-villa-architect heeft expertise op het gebied van vele verschillende stijlen voor een luxe villa, waarbij elk ontwerp uniek is.

Dit zijn de basistermen waarmee u de stijl en sfeer van uw luxe woning kunt beschrijven:

  • Herenhuizen: statig, hoog en met veel details.
  • Schuurwoningen: landelijk, stoer en open.
  • Mi Casa villa’s: decoratief, stijlvol en energiezuinig.
  • Moderne villa’s: verrassend, tijdloos en uniek.
  • Jaren 30-woningen: karakteristiek, degelijk en sfeervol.
  • Landelijke woningen: romantisch, rustiek en met een gevoel van thuis in de natuur.
  • Klassieke villa’s: grandeur, elegantie en detaillering.
Brand BBA: de architect voor uw villaarchitectuur modern landelijke woning
Wat kost een luxe villa bouwen?

Benieuwd op welke kosten u moet rekenen als u kiest voor een exclusieve villa bouwen?
Vraag hier een prijsindicatie aan op basis van uw wensen.

Luxe villa tekenen: onze architect staat voor u klaar

De bovenstaande stijlen zijn slechts een fractie van de mogelijkheden als het gaat om een luxe villa bouwen. Ze kunnen dienen als inspiratie of als beginpunt van een tekening. Hoe uw uiteindelijke woning eruit komt te zien bepaalt u samen met onze architect. Hij kan ontwerpplannen voor u maken in de door u gewenste stijl en vervolgens tot in detail uw villa tekenen.

Door de verschillende stijlen te bespreken komt u er vanzelf achter welke stijl het beste bij uw wensen en visie past. Op basis van dit startpunt en de voorkeuren die u aangeeft komt u samen met de architect tot een volledig ontwerp, dat uw luxe villa het (t)huisgevoel geeft dat u verdient. De plannen zullen volledig zijn afgestemd op uw wensen; daardoor is elk ontwerp uniek.

Uw droomwoning ontwerpen en bouwen is onze passie. Wilt u een luxe villa bouwen? Wij gaan graag voor u aan de slag. Maak kennis met onze unieke werkwijze en vraag hier onze brochure aan. Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend telefonisch contact met ons opnemen.

Meer inspiratie opdoen?

Wilt u nog meer ideeën opdoen voor een exclusieve villa bouwen? Bekijk hier verschillende luxe woningen uit ons portfolio:

Klassieke woning bouwen met authentieke details

Kennismaken?

Onze exclusieve-villa-architect neemt uw budget en wensen als uitgangspunt. Daaruit vloeit een ontwerp voort met een ideale balans tussen beleving en kwaliteit. Bovendien zorgt onze architect ervoor dat uw luxe woning goed past binnen de omgeving.

Klaar om uw luxe villa te bouwen? Bekijk ons portfolio voor inspiratie en neem contact met ons op om uw ideeën en wensen vrijblijvend te bespreken. Zo kunnen we samen uw droomhuis realiseren.

Vrijblijvend een uurtje brainstormen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking.

 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan ons privacy statement.

Direct contact met onze adviseurs?

Bel ons van maandag t/m vrijdag tussen
08:30 en 17:00 op (078) 691 92 11

Adres- en
contactgegevens

Brand I BBA Architecten
Hoofvestiging
Abbekesdoel 15  
2971 VA Bleskensgraaf
Bezoekadres 2
Markendaalseweg 4
4811 KC Breda
E-mailadres:info@brandbba.nl
Telefoon: (078) 691 92 11

Volg ons op

FacebookFacebook
Twitter
Pinterest