Een luxe villa bouwen. Daar dromen veel mensen van. Heeft u een kavel op het oog waarop u uw droomthuis wilt bouwen? Dan is het goed om een beeld te hebben van wat er allemaal mogelijk is. Onze gespecialiseerde architect ‘luxe villa’ kijkt graag met u mee naar uw plannen en vertaalt deze naar de toekomstige luxe villa die u uw nieuwe thuis kunt noemen. Het kan ook zijn dat u geen vast omlijnde plannen heeft. Laat u dan inspireren door de verschillende mogelijkheden die onze ‘villa-architect voor u kan uittekenen.

Een luxe villa voor elke smaak

Een luxe villa bouwen kan in vele verschillende stijlen, de mogelijkheden lijken eindeloos. Daarom is het nuttig om een stijl of sfeer als richting van tevoren aan te geven, waar u vervolgens uw eigen details aan kunt toevoegen. U wilt bijvoorbeeld een jaren ’30 woning, maar dan met veel glas? Of wilt u een luxe herenhuis, maar dan middenin het bos? Wij denken en tekenen graag met u mee. Onze architect luxe villa heeft expertise op het gebied van vele verschillende stijlen voor een luxe villa, waarbij elk ontwerp uniek is

Dit zijn de basistermen als het gaat om het beschrijven van een luxe villa.

  • Herenhuizen: statig, hoog en met veel details.
  • Schuurwoningen: landelijk, stoer en open.
  • Mi Casa villa’s: decoratief, stijlvol en energiezuinig.
  • Moderne villa’s: verrassend, tijdloos en uniek.
  • Jaren ’30 woningen: karakteristiek, degelijk en sfeervol.
  • Landelijke woningen: romantisch, rustiek en met een gevoel van thuis in de natuur.
  • Klassieke villa’s: grandeur, elegantie en detaillering.

Onze architect luxe villa heeft expertise op het gebied van vele verschillende stijlen voor een luxe villa: elk villa ontwerp is uniek.

architectuur modern landelijke woning
Benieuwd naar de kosten voor het bouwen van uw luxe villa?
Vraag hier een prijsindicatie aan op basis van uw wensen

De hier beschreven luxe villa bouwstijlen vormen slechts een indruk van de mogelijkheden en dienen eventueel als beginpunt van een tekening. Hoe uw uiteindelijke villa eruit komt te zien bepaalt u samen met onze architect. Door de verschillende stijlen te bespreken komt u er vanzelf achter welke stijl het beste bij uw persoonlijkheid past. Samen met deze basis, de voorkeuren die u aangeeft en de expertise van de architect komt u tot een ontwerp dat uw luxe villa het (t)huisgevoel geeft dat u verdient.

Het ontwerpen en realiseren van uw droomwoning is onze passie, maak kennis met onze unieke werkwijze en vraag hier onze brochure aan. U kunt natuurlijk ook vrijblijvend telefonisch contact met ons opnemen.

Het ontwerpen en realiseren van uw droomwoning is onze passie, maak kennis met onze unieke werkwijze en vraag hier onze brochure aan. 

Meer inspiratie?

Bekijk hier ter inspiratie enkele luxe villa's uit onze portfolio:

Klassieke woning bouwen met authentieke details

Kennismaken?

Onze architect luxe villa neemt als uitgangspunt uw budget en wensen. Bij het ontwerp wat daaruit voortvloeit ziet u een ideale balans tussen beleving en kwaliteit. Bovendien past uw luxe villa goed in de omgeving. Bekijk ons portfolio voor inspiratie en neem contact met ons op om uw ideeën en wensen vrijblijvend te bespreken, zodat wij samen met u uw ideale luxe villa bouwen kunnen.

Vrijblijvend een uurtje brainstormen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking.

 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan ons privacy statement.

Direct contact met onze adviseurs?

Bel ons van maandag t/m vrijdag tussen
08:30 en 17:00 op (078) 691 92 11

Adres- en
contactgegevens

Brand I BBA Architecten
Hoofvestiging
Abbekesdoel 15  
2971 VA Bleskensgraaf
Bezoekadres 2
Markendaalseweg 4
4811 KC Breda
E-mailadres:info@brandbba.nl
Telefoon: (078) 691 92 11

Volg ons op

FacebookFacebook
Twitter
Pinterest