U heeft een kavel op het oog waarop u uw droomthuis wilt bouwen. Onze architect luxe villa kijkt me u mee naar wat u voor ogen heeft en vertaalt dit naar uw toekomstige luxe villa die u uw nieuwe thuis kunt noemen. U weet nog niet welke richting u op wilt? Laat u hier inspireren door de verschillende mogelijkheden. Onze villa architect weet haarfijn aan te voelen wat u voor ogen heeft, ook als u dit zelf nog niet onder woorden kunt brengen.

Bouwstijlen luxe villa bouwen

U kunt uw luxe villa bouwen in de stijl die u wilt, de mogelijkheden lijken eindeloos. Toch is het vaak prettig om een stijl of sfeer als richting aan te geven waar u vervolgens volledig uw eigen draai aan kunt geven. Houdt u van jaren ’30 woningen, maar wilt u ook veel glas? Of wilt u liever een luxe herenhuis, maar dan middenin het bos? Wij tekenen graag met u mee. Bekijk hieronder een greep uit de mogelijkheden:

  • Herenhuizen: statig, hoog en met veel details.
  • Schuurwoningen: landelijk, stoer en open.
  • Mi Casa villa’s: decoratief, stijlvol en energiezuinig.
  • Moderne villa’s: verrassend, tijdloos en uniek.
  • Jaren ’30 woningen: karakteristiek, degelijk en sfeervol.
  • Landelijke woningen: romantisch, rustiek en met een gevoel van thuis in de natuur.
  • Klassieke villa’s: grandeur, elegantie en detaillering.

Onze architect luxe villa heeft expertise op het gebied van vele verschillende stijlen voor een luxe villa: elk villa ontwerp is uniek.

Benieuwd naar de kosten voor het bouwen van uw luxe villa?
Vraag hier een prijsindicatie aan op basis van uw wensen

Welke luxe villa past bij u?

Bovenstaande luxe villa bouwstijlen vormen slechts een indruk van de mogelijkheden en een eventueel beginpunt van een tekening. Maar hoe kiest u hoe uw luxe villa eruit komt te zien? Door de verschillende stijlen voor te leggen en te bespreken trekt uw aandacht gevoelsmatig al naar de stijl die bij uw persoonlijkheid past. Samen met deze basis, de voorkeuren die u geeft en de voelsprieten van de architect luxe villa komt u samen tot een ontwerp dat bij uw karakter past, zodat u zich zeker weten thuis voelt in uw nieuwe villa.

Het ontwerpen en realiseren van uw droomwoning is onze passie, maak kennis met onze unieke werkwijze en vraag hier onze brochure aan. 

Meer inspiratie?

Bekijk hier enkele luxe villa's uit ons portfolio:

Kennismaken?

Onze architect luxe villa neemt als uitgangspunt uw budget en wensen. Bij het ontwerp wat daaruit voortvloeit ziet u een ideale balans tussen beleving en kwaliteit. Bovendien past uw luxe villa goed in de omgeving. Bekijk ons portfolio voor inspiratie en neem contact met ons op om uw ideeën en wensen vrijblijvend te bespreken, zodat wij samen met u uw ideale luxe villa bouwen kunnen.

Vrijblijvend een uurtje brainstormen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking.

 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan ons privacy statement.

Direct contact met onze adviseurs?

Bel ons van maandag t/m vrijdag tussen
08:30 en 17:00 op (078) 691 92 11

Adres- en
contactgegevens

Brand I BBA Architecten
Hoofvestiging
Abbekesdoel 15  
2971 VA Bleskensgraaf
Bezoekadres 2
Markendaalseweg 4
4811 KC Breda
E-mailadres:info@brandbba.nl
Telefoon: (078) 691 92 11

Volg ons op

FacebookFacebook
Twitter
Pinterest