Modern landelijke woning Hendrik-Ido-Ambacht

- Nieuwbouw modern landelijke woning - Voor onze opdrachtgever hebben wij een modern landelijke villa ontworpen voor één van de vrije kavels in de Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht. Deze landelijke villa is inmiddels tot volle tevredenheid van de opdrachtgevers opgeleverd.

In een rustig deel van de nieuwe wijk De Volgerlanden hebben wij op een ruime kavel deze modern landelijke woning ontworpen waar het heerlijk wonen is. De woning met haar wit gestuukte gevels en Belgisch hardstenen dorpels heeft een modern landelijke uitstraling welke geheel past in de omgeving. Een bijzonder kenmerk van deze woning is de kap welke schuin wegloopt naar de nok. 

De kozijnen zijn uitgevoerd in antraciet kozijnen, ramen en deuren. Dit vormt een mooi contrast met de witte gevel. Aan de voorzijde is een prachtige veranda gesitueerd. Deze is direct vanuit de royale living bereikbaar. Het binnen- en buitenleven kan op deze manier goed worden gecombineerd. Hier kan men tot in de late uurtjes genieten van de prachtige tuin.

De royale entree vormt letterlijk het middelpunt van deze woning. Bij binnenkomst valt meteen de prachtige vide op waar een eigentijds vormgegeven kroonluchter een ware eyecatcher is. Links van de entree bevind zich het kantoor en de garage, rechts bevind zich de woonkeuken en de royale living. Beide ruimte worden van elkaar gescheiden middels een doorzichthaard. Op de verdieping zijn de verschillende slaapkamers en badkamers gesitueerd.

Heeft u ook interesse in een vrije kavel? Uw eigen droomwoning, precies zoals u hem voor ogen had? Neem dan contact met ons op.

Copyright: Fotografie interieur: Jurrit van der Waal, The Art of Living magazine

 

Categorie
particuliere-woningbouw
Opdrachtgever
Fam. Theunisse
Locatie
Hendrik-Ido-Ambacht
BVO
330 m²
Schetsen en Ontwerp
Schetsen en Ontwerp
Bouwvergunning
Bouwvergunning
Engineering
Engineering