Architectuur

U heeft zich al een voorstelling gemaakt van uw droomhuis. Denkt u aan modernistische architectuur? Architectuur blijft zich ontwikkelen en gaat mee met de tijd. Wellicht hebt u wel een origineel idee voor een moderne woning. Met de juiste architect weet u precies die stijl en details te vinden die uw persoonlijkheid weergeven in uw woning, waarmee uw nieuwe huis echt aanvoelt als uw thuis. Een goede architect maakt niet alleen een tekening. De juiste architect heeft voelsprieten voor wat u wilt, ook als u dat zelf niet goed onder woorden kunt brengen of kunt visualiseren. Bent u benieuwd hoe uw persoonlijkheid terug kan komen in de stijl van uw woning? Ons architectenbureau heeft veel ervaring met eigenzinnige ontwerpen. Onze architect moderne woning ontwerpt graag voor u uw droomhuis.

Moderne woning

Een moderne woning is verreweg de meest eigenzinnige bouwstijl. De resultaten zijn nooit identiek en passend verrassend goed in de hedendaagse sfeer van individuele architectuur. Een moderne woning kan variëren in stijl van een minimalistische uitstraling tot gedurfde statements. Vaak benadrukken een combinatie van open en gesloten gevels de openheid en gastvrijheid van een woning of juist het mysterieuze aspect. Een moderne bouwstijl is speels, eigenzinnig en persoonlijk. Zowel in het interieur als in het exterieur kan deze aspecten bijvoorbeeld door opvallend materiaalgebruik benadrukken. Een architect moderne woning weet haarfijn aan te voelen welke materialen bij uw persoonlijkheid passen.

Benieuwd naar de kosten voor het bouwen van uw moderne woning?
Vraag hier een prijsindicatie aan op basis van uw wensen

Kenmerken van een moderne villa

De kenmerken van een moderne villa zijn uiteenlopend, maar stralen allemaal dezelfde sfeer uit: gewaagd, verrassend, tijdloos en uniek. Een moderne villa is namelijk een weerspiegeling van de persoonlijkheid en de persoonlijke smaak van de eigenaar. Met recht uw eigen thuis. Vaak wordt aan een moderne woning veel verrassende details aangebracht. Zo kan er bijvoorbeeld met beton, stuukwerk, hout, zink, of koper gewerkt worden en kunnen er zomaar opvallende gevelvormen gezien worden. Denk bijvoorbeeld ook bij moderne natuurvriendelijke ontwerpen en het gebruik van sprekende kleuren. Een architect moderne woning kent de mogelijkheden en legt deze graag in uw ontwerp.

Het ontwerpen en realiseren van uw droomwoning is de passie van onze moderne architecten, maak kennis met onze unieke werkwijze en vraag hier onze brochure aan. 

Meer inspiratie?

Bekijk hier enkele moderne woningen uit ons portfolio:

Kennismaken?

Een ontwerp van Brand I BBA Architecten kunt u herkennen aan de hoogwaardige architectuur, kwaliteit, beleving en de juiste relatie met de omgeving. Voor onze moderne architecten is het uitgangspunt voor ieder ontwerp de wensen en het budget van onze opdrachtgever.

Heeft u plannen voor het laten bouwen van een moderne woning? Bespreek uw ideeën en wensen vrijblijvend met onze architect moderne woning!

Vrijblijvend een uurtje brainstormen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking.

 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan ons privacy statement.

Direct contact met

onze adviseurs?

Bel ons van maandag t/m vrijdag tussen
08:30 en 17:00 op (078) 691 92 11

Adres- en
contactgegevens

Brand I BBA Architecten
Hoofvestiging
Dam 67
2951 GA Alblasserdam
Bezoekadres 2
Stadhoudersweg 71
3039 EA Rotterdam
Bezoekadres 3
Markendaalseweg 4
4811 KC Breda
E-mailadres:info@brandbba.nl
Telefoon: (078) 691 92 11

Volg ons op

FacebookFacebook
Twitter
Pinterest