Misschien heeft u zich al een voorstelling gemaakt van uw droomhuis. Denkt u aan modernistische architectuur? Bijvoorbeeld aan een moderne schuurwoning, moderne woonboerderij of een moderne landelijke woning. Onze architect moderne woning helpt u graag bij het ontwerpen van uw droomvilla.

Wat voor moderne architectuur villa wilt u?

Ook als u nog niet zeker weet wat voor moderne architectuur villa u wilt, staan we graag voor u. Onze architect moderne woning weet precies de stijl en details te vinden die uw persoonlijkheid weergeven in uw woning. Ook als u niet goed onder woorden weet te brengen of kunt visualiseren wat u wilt. Zo voelt uw woning straks echt aan als thuis! Bent u benieuwd hoe uw persoonlijkheid terug kan komen in de stijl van uw woning? Ons architectenbureau heeft veel ervaring met eigenzinnige ontwerpen.

Lees meer over onze unieke werkwijze

Wat is moderne architectuur?

Een moderne villa is verreweg de meest eigenzinnige bouwstijl. De resultaten zijn nooit identiek en passen verrassend goed in de hedendaagse sfeer van individuele architectuur. Een moderne architectuur woning kan variëren in stijl, bijvoorbeeld:

  • Een minimalistische uitstraling;
  • Gedurfde statements.

Soms kunnen twee stijlen ook samen gaan, bijvoorbeeld bij een landelijke moderne woning.

Benieuwd naar de kosten voor het bouwen van uw moderne woning?
Vraag hier een prijsindicatie aan op basis van uw wensen

Kenmerken van moderne architectuur woningen

De kenmerken van een moderne architectuur zijn uiteenlopend, maar alle moderne villa’s stralen dezelfde sfeer uit:

  • Tijdloos;
  • Strakke uitstraling;
  • Speels;
  • Eigenzinnig;

Vaak wordt er gebruik gemaakt van eenvoudige vormen.

Platte daken bij moderne villa’s

Modernistische villa’s hebben vaak een plat dak. Dit sluit naadloos aan op het strakke design van de rest van de moderne architectuur woning. Overigens hoeft een plat dak niet altijd. Bijvoorbeeld bij een moderne landelijke woning.

Weerspiegeling van uw persoonlijkheid

Een moderne architectuur woning is een weerspiegeling van uw persoonlijkheid en uw persoonlijke smaak. Dat kunt u terug laten komen met verrassende details. Bijvoorbeeld opvallende gevelvormen of opvallend materiaalgebruik. Denk daarbij aan het werken met beton, hout, zink of koper of het gebruik van sprekende kleuren. Vaak benadrukken een combinatie van open en gesloten gevels de openheid en gastvrijheid van een woning of juist het mysterieuze aspect. Zowel in het interieur als in het exterieur kunnen we deze aspecten bijvoorbeeld door opvallend materiaalgebruik benadrukken. Onze architect moderne woning weet haarfijn aan te voelen welke materialen bij u passen.

Natuurvriendelijk ontwerp en passend bij omgeving

In ons ontwerp besteden we ook aandacht aan een natuurvriendelijke ontwerp. Naast een energieneutrale woning kan dat bijvoorbeeld door het gebruik van natuurlijke materialen, zoals riet en/of hout.
Wat u wens voor een moderne architectuur woning ook is: een moderne villa kan op elke locatie. Of het nu gaat om een stedelijke of landelijke omgeving. 

Meer inspiratie?

Bekijk hier enkele moderne woningen uit ons portfolio:

Kennismaken?

Een ontwerp van Brand I BBA Architecten kunt u herkennen aan de hoogwaardige architectuur, kwaliteit, beleving en de juiste relatie met de omgeving. Voor onze moderne architecten is het uitgangspunt voor ieder ontwerp de wensen en het budget van onze opdrachtgever.

Heeft u plannen voor het laten bouwen van een moderne woning? Bespreek uw ideeën en wensen vrijblijvend met onze architect moderne woning!

Vrijblijvend een uurtje brainstormen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking.

 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan ons privacy statement.

Direct contact met onze adviseurs?

Bel ons van maandag t/m vrijdag tussen
08:30 en 17:00 op (078) 691 92 11

Adres- en
contactgegevens

Brand I BBA Architecten
Hoofvestiging
Abbekesdoel 15  
2971 VA Bleskensgraaf
Bezoekadres 2
Markendaalseweg 4
4811 KC Breda
E-mailadres:info@brandbba.nl
Telefoon: (078) 691 92 11

Volg ons op

FacebookFacebook
Twitter
Pinterest