Dus u wilt een moderne woning bouwen. Dan kunt u zich afvragen: ‘wat zijn de kenmerken van modernistische architectuur?’ Het bijzondere van modernistische architectuur is dat het toegepast kan worden op bijna elke bouwstijl. Zo kun u kiezen voor een moderne schuurwoning, moderne woonboerderij of een moderne landelijke woning. Voor al deze bouwwensen hebben wij een gespecialiseerde architect die graag met u meedenkt en tekent om zodoende uw unieke moderne droomvilla te realiseren.

Welke moderne woning bouwen?

Misschien weet u nog niet zeker welke moderne architectuur villa bij u past. Wij helpen u graag bij het krijgen van meer inzicht in uw wensen. Onze architecten zijn gespecialiseerd in ‘moderne woningen’ en weten precies welke stijlen en details het beste uw persoonlijkheid zullen weergeven in uw nieuwe moderne woning. Zij helpen u om uw dromen en wensen in praktijk brengen zodat uw nieuwe woning straks echt aanvoelt als thuis! Bent u nu ook benieuwd hoe uw persoonlijke wensen terug kunnen komen in de stijl van uw woning? Ons architectenbureau heeft ervaring met vele, eigenzinnige ontwerpen.

Lees meer over onze unieke werkwijze

Hoe onderscheidt moderne architectuur zich?

Een villa die  u in de stijl van een moderne woning laat bouwen, heeft qua stijl de meest eigenzinnige en unieke vorm. De resultaten zijn nooit identiek en passen verrassend goed in de hedendaagse sfeer van onderscheidende architectuur.

Een moderne architectuur woning kan zeer variëren in stijl. Zo kunt u zich onderscheiden door te kiezen voor:

  • Een minimalistische uitstraling;
  • Gedurfde statements.
  • Combineren van stijlen.
Benieuwd naar de kosten voor het bouwen van uw moderne woning?
Vraag hier een prijsindicatie aan op basis van uw wensen

Kenmerken van moderne architectuur woningen

Een moderne architectuur woning is in ieder geval altijd een weerspiegeling van uw persoonlijkheid en uw persoonlijke smaak. Dat kunt u terug laten komen met verrassende details. Bijvoorbeeld opvallende gevelvormen of opvallend materiaalgebruik. Denk daarbij aan het werken met beton, hout, zink of koper of het gebruik van sprekende kleuren. Vaak benadrukt de combinatie van open en gesloten gevels en gebruik van diverse materialen de openheid en gastvrijheid van een woning. Onze architect moderne woning weet haarfijn aan te voelen welke materialen dit gevoel kunnen versterken.

Modern ontwerp in architectuur

In ons ontwerp besteden we ook aandacht aan een natuurvriendelijke ontwerp. Naast een energie neutrale woning kan dat bijvoorbeeld door het gebruik van natuurlijke materialen, zoals riet en/of hout. Modernistische villa’s hebben bijvoorbeeld ook vaak een plat dak. Dit sluit naadloos aan op het strakke design van de rest van de moderne architectuur woning en kan beplant worden om de villa een ecologisch verantwoorde uitstraling en functie te geven.

Meer inspiratie?

Bekijk hier enkele moderne woningen uit ons portfolio:

Kennismaken?

Een ontwerp van Brand I BBA Architecten kunt u herkennen aan de hoogwaardige architectuur, kwaliteit, beleving en de juiste relatie met de omgeving. Voor onze moderne architecten is het uitgangspunt voor ieder ontwerp de wensen en het budget van onze opdrachtgever.

Heeft u plannen voor het laten bouwen van een moderne woning? Bespreek uw ideeën en wensen vrijblijvend met onze architect moderne woning!

Vrijblijvend een uurtje brainstormen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking.

 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan ons privacy statement.

Direct contact met onze adviseurs?

Bel ons van maandag t/m vrijdag tussen
08:30 en 17:00 op (078) 691 92 11

Adres- en
contactgegevens

Brand I BBA Architecten
Hoofvestiging
Abbekesdoel 15  
2971 VA Bleskensgraaf
Bezoekadres 2
Markendaalseweg 4
4811 KC Breda
E-mailadres:info@brandbba.nl
Telefoon: (078) 691 92 11

Volg ons op

FacebookFacebook
Twitter
Pinterest