Moderne bungalow Hardinxveld-Giessendam

- Nieuwbouw moderne bungalow - Voor onze opdrachtgevers hebben wij deze moderne bungalow ontworpen. De woning wordt gerealiseerd in Hardinxveld-Giessendam.

Het ontwerp vormt met zijn eenvoud van heldere lijnen een fraai contrast met de omgeving. Daar waar de woning is georiënteerd op de openbare weg zijn de gevels vrijwel gesloten in tegenstelling tot de gevels welke zijn gericht op de tuin. Door de grote glasvlakken hebben de bewoners een optimale beleving van de omliggende tuin.

De toegepaste materialen zijn zo gekozen dat ze bijdragen aan het pure lijnenspel. De gevels bestaan uit lichte gekleurde bakstenen met houten accenten en versterken het horizontale lijnenspel.

Door de grote op het zuiden gerichte schuifpuien wat terug in de gevel te leggen ontstaat er een mooie schaduwwerking. Boven de royale woonkeuken is het dak als het ware omhoog getrokken wat bijdraagt aan een mooie lichtinval in zowel de woonkeuken als de living.

Aan de achterzijde van de bungalow bevind zich de veranda waar de bewoners heerlijk kunnen genieten van het buitenleven.

Alle ruimten zijn gelijkvloers ontworpen waarmee de woning levensloopbestendig is.

Categorie
particuliere-woningbouw
Opdrachtgever
Fam. Boerman
Locatie
Hardinxveld-Giessendam
BVO
230 m²
Schetsen en Ontwerp
Schetsontwerp
Bouwvergunning
Bouwvergunning
Engineering
Engineering
Keuze aannemer
Keuze aannemer
Bouwbegeleiding
Bouwbegeleiding