U wilt een eigen notariswoning laten bouwen en zoekt een ontwerp waarin uw beeld, gevoel of visie tot leven komt. Met de juiste architect wordt uw droomhuis een werkelijkheid. Een goede architect doet namelijk meer dan het ontwerpen van een huis: de architect voelt aan wat u voor ogen heeft, zelfs als u dat niet direct onder woorden kunt brengen. Heeft u al een beeld of gevoel bij uw toekomstige droomhuis? Misschien is een notariswoning iets voor u. Onze architect notariswoning denkt graag met u mee.

Kenmerken van een notariswoning

Een notariswoning is een statige woning. Maar wat geeft een notariswoning nu juist die kenmerkende uitstraling? Om te beginnen heeft een notariswoning een lage gootlijn (de goot bevindt zich op de eerste verdieping), een schuin dak met dakkapellen en in het midden van het huis de voordeur. Deze deur is vaak afgewerkt met een monumentale omlijsting waar de woning een extra statige uitstraling van krijgt. Door de schildkap geeft een notariswoning echter vaak de indruk wat kleiner te zijn waardoor het een elegante bescheidenheid verwerft. Een goede architect notariswoning weet precies de juiste balans te vangen: een luxe vrijstaande villa zonder een majestueuze verhevenheid.

Klassiek huis ontwerp op maat
Benieuwd naar de kosten voor het bouwen van uw notariswoning?
Vraag hier een prijsindicatie aan op basis van uw wensen

Uw eigen notariswoning met de juiste architect

Hoewel een notariswoning een aantal herkenbare karakteristieken heeft, heeft elke notariswoning zijn eigen uitstraling die past bij haar bewoners. De symmetrie die de notariswoning dat eigene geeft, kan op verschillende manieren worden toegepast. Denk bijvoorbeeld aan het raamwerk of de toevoeging van twee dakkappellen. Daarnaast weet een architect notariswoning als geen ander dat de lage gootlijn ervoor zorgt dat de begane grond de woonlaag is waar de meeste nadruk op ligt.

De indeling wordt door onze architect notariswoning precies zo ontworpen dat het past bij uw levensstijl en wensen. Wellicht heeft u graag openslaande deuren naar een tuin of ziet u uzelf al op een veranda zitten? Misschien past een en suite woonkamer met een erker bij uw woonbelevenis. Uw wensen zijn het uitgangspunt voor onze architect notariswoning zodat deze architect een woning kan ontwerpen waar u zich thuis in voelt.

Het ontwerpen en realiseren van uw droomwoning is onze passie, maak kennis met onze unieke werkwijze en vraag hier onze brochure aan. Ook een kijkje nemen bij andere soorten bouwstijlen?Bekijk hier de verschillende bouwstijlen.

Meer inspiratie?

Bekijk hier enkele notariswoningen uit ons portfolio:

Kennismaken?

Hoewel elk ontwerp uniek is kunt u een ontwerp van Brand I BBA Architecten herkennen aan de hoogwaardige architectuur, kwaliteit, beleving en een harmonieuze relatie met de omgeving. Voor ieder ontwerp zijn de wensen en het budget van onze opdrachtgever het uitgangspunt. Heeft u plannen voor het laten bouwen van een notariswoning? Bespreek uw ideeën en wensen vrijblijvend met onze architect notariswoning!

Vrijblijvend een uurtje brainstormen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking.

 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan ons privacy statement.

Direct contact met onze adviseurs?

Bel ons van maandag t/m vrijdag tussen
08:30 en 17:00 op (078) 691 92 11

Adres- en
contactgegevens

Brand I BBA Architecten
Hoofvestiging
Abbekesdoel 15  
2971 VA Bleskensgraaf
Bezoekadres 2
Markendaalseweg 4
4811 KC Breda
E-mailadres:info@brandbba.nl
Telefoon: (078) 691 92 11

Volg ons op

FacebookFacebook
Twitter
Pinterest