Wilt u een notariswoning laten bouwen? Dan helpen we u graag met het ontwerp hiervan. De architect notariswoning van Brand BBA voelt precies aan wat uw wensen zijn. Daarnaast kunnen we u ook helpen met het zoeken van de juiste bouwpartner. We vertellen u graag meer over het bouwen van een notariswoning. 

Moderne versus klassieke notariswoning

Bij het bouwen van een notariswoning bent u bij ons helemaal vrij in de keuze of u meer een moderne notariswoning of juist een klassiekere notariswoning wilt. Als u een moderne notariswoning laat bouwen, zorgen we bijvoorbeeld voor witte gevels in combinatie met donkere kozijnen. De donkere kleur steekt mooi af tegen het witte. Ook bij een moderne uitstraling zorgen wij ervoor dat de karakteristieken van de notariswoning terug komen. Denk aan de deftige uitstraling en de grandeur.  

Levensloopbestendige notariswoning

Een groot voordeel van het laten bouwen van een notariswoning is dat deze woning makkelijk tot een levensloopbestendige woning kan worden gebouwd. Door de kapvorm van het huis is er namelijk veel ruimte op de begane grond. Zo kunt u bijvoorbeeld een bad- en slaapkamer beneden laten bouwen.  

Wij hebben ervaring met het ontwerpen van een levensloopbestendige notariswoning. Zo ontwierpen wij voor een opdrachtgever in Nieuw-Lekkerland een vrijstaande klassieke notariswoning die volledig levensloopbestendig is.  
 
Bekijk de levensloopbestendige notariswoning 

Bouwstijl dijkwoning
Benieuwd naar de kosten voor het bouwen van uw notariswoning?
Vraag hier een prijsindicatie aan op basis van uw wensen

Voordelen notariswoning bouwen

Het laten bouwen van een notariswoning biedt nog meer voordelen. Onder andere: 

  • De notariswoning past zowel goed in een landelijke als in een stedelijke omgeving;
  • U heeft bij de bouw van een notariswoning veel keuzemogelijkheden zonder dat de typerende kenmerken verloren gaan. Bijvoorbeeld een uitbouw, een zadeldak of juist een stolpkap. Ook kunt u zelf kiezen wat voor materiaal en kleuren u wilt gebruiken.  

Hoe gaat de bouw van een notariswoning in z’n werk?

1. Samen met u kijken we naar uw wensen. In welke omgeving wordt uw notariswoning gebouwd? En wat past bij u? 
2. Onze architect notariswoning zet uw wensen om in een ontwerp. Hierbij houden we uiteraard rekening met uw budget.  
3. We presenteren het eerste ontwerp aan u volledig in 3D exterieur- en interieur-impressies samen met de 2D plattegronden en situatietekening. U kunt uw aanpassingen aan ons doorgeven.  
4. We maken aan de hand van het eerste ontwerp de bouwkosten voor u inzichtelijk. Ook zoeken we samen met u een aannemer. We betrekken andere partijen zo vroeg mogelijk in het proces. 
5. Als we alle informatie hebben, maken we het ontwerp definitief. 
6. Tijdens het bouwen van uw notariswoning kunnen we ook bouwbegeleiding bieden. Bijvoorbeeld het budget bewaken. Zo heeft u altijd een vast aanspreekpunt bij de bouw van de notariswoning. 

Wilt u een notariswoning laten bouwen? We helpen u graag bij het ontwerp! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.