architect moderne woning

Moderne duinwoning

- Nieuwbouw moderne woning - Deze moderne woning is gesitueerd in een prachtig gebied midden in de duinen. De duinwoning is opgebouwd uit 3 lagen, souterrain, slaapverdieping en woonverdieping waarbij de woonverdieping haaks op de overige 2 lagen is gepositioneerd.

In het souterrain zijn de algemene ruimten gehuisvest zoals de techniekruimte, wijnkelder en diverse wellness faciliteiten zoals een sauna. Ook is in het souterrain de zonnestroom-installatie, regenwateropslag en warmtepomp geprogrammeerd. Op de begane grond zijn onder andere de slaapkamers en garage gesitueerd.

Het wonen is op de verdieping. De woonverdieping staat haaks op de langsrichting van de duinen en de zee om het optimale wonen te beleven. De verdieping is zowel aan de voor en achterzijde uitgevoerd met een balkon met aan de ene zijde zicht op de duinen en aan de andere zijde zicht op de zee.

Het balkon aan de voorzijde heeft grote terug liggende verdiepingshoge glazen puien om zoveel mogelijk daglicht in de woning te creëren. Door de puien terug liggend te positioneren wordt er een natuurlijke zonwering gecreëerd en een aangenaam klimaat op het terras bewerkstelligd. Aan de achterzijde bevind zich het dakterras waar de bewoners kunnen genieten van de zee en  ondergaande zon.

Categorie
particuliere-woningbouw
Opdrachtgever
Particulier
Locatie
Wijk aan Zee
BVO
Schetsen en Ontwerp
Schetsen en Ontwerp
Bouwvergunning
Bouwvergunning
Engineering
Engineering
Keuze aannemer
Keuze aannemer
Bouwbegeleiding
Bouwbegeleiding