Modern landelijke woning Papendrecht

- Nieuwbouw modern landelijke woning - Voor de fam. Romijn hebben wij een modern landelijke woning ontworpen op één van de vrije kavels in Land van Matena in Papendrecht.

De architectuur van deze landelijk moderne woning wordt gekenmerkt door de steile kap met grote overstekken waardoor er binnen veel ruimte aanwezig is. Door de verspringende gevelpartijen en houten gevelaccenten ontstaat er een gevarieerd en spannend gevelbeeld. De robuuste witte verticale lamellen in de voorgevel geven de woning een geheel eigen karakter. Het resultaat is een warme, royale eigentijdse woning waarin de toekomstige bewoners zich herkennen.

De ruime hal is voorzien van veel glas en een vide. Via de zwartstalen deuren stap je de woonkamer binnen van waaruit de ruime eetkeuken bereikbaar is. Rechts van de woning is een garage. Aan de achterzijde van de woning is een prachtige witte veranda gesitueerd. Het dak van de veranda is voorzien van aluminium lamellen waardoor er een heerlijke buitenruimte ontstaat in de lente, zomer en herfst. Dit mooie systeem beschermt zowel tegen de zon als de regen en zorgt voor een mooie lichtinval. Dankzij de optimale ligging kan men hier tot in de late uurtjes genieten van de mooie tuin.

Categorie
particuliere-woningbouw
Opdrachtgever
Fam. Romijn
Locatie
Papendrecht
BVO
250 m²
Schetsen en Ontwerp
Schetsontwerp
Bouwvergunning
Bouwvergunning
Engineering
Engineering