Landelijke villa

- Nieuwbouw landelijke woning - Op een schitterende plek in Nederland vindt de nieuwbouw plaats van deze landelijke woning, maar met recht kunnen we ook spreken van een landelijke villa.

De wens van de opdrachtgever was dat de woning de uitstraling zou krijgen van een landelijke villa. Door in materialisatie te kiezen voor hout, stucwerk, Belgisch hardsteen en een rieten kap is deze villa een waar meesterwerk geworden.

De royale entree vormt het hart van deze woning. Bij binnenkomst valt meteen de prachtige vide met de royale trap op. Links van de entree bevind zich de living welke grens aan de tuinkamer. De tuinkamer is uitgevoerd in zwart stalen profielen, het binnen- en buitenleven kan op deze manier goed worden gecombineerd.  Rechts van de entree bevind zich de woonkeuken een eetkamer. Aan de achterzijde van de woning bevind zich de master bedroom met walkin closet en de badkamer. Op de verdieping zijn de verschillende slaapkamers en badkamers gesitueerd. Rechts van de woning is de garage ontworpen waar ruimte is voor twee auto's. 

De kozijnen zijn uitgevoerd in zwarte kozijnen, ramen en deuren. Dit vormt een mooi contrast met de witte gevel.

Heeft u ook interesse in een vrije kavel? Uw eigen droomwoning, precies zoals u hem voor ogen had? Neem dan contact met ons op.

Categorie
particuliere-woningbouw
Opdrachtgever
Particulier
Locatie
Nederland
BVO
550 m²
Schetsen en Ontwerp
Schetsen en Ontwerp
Engineering
Engineering
Keuze aannemer
Keuze aannemer
Bouwbegeleiding
Bouwbegeleiding