Kingspan TEK: hét nieuwe bouwen

Landelijke villa Hendrik-Ido-Ambacht

- Nieuwbouw landelijke villa - Aan de rand van de nieuwe woonwijk Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht hebben wij een landelijke villa ontworpen voor de fam. v.d. Pol. De villa is gerealiseerd op een kunstmatig eiland. De woningen op het eiland vormen een rustige besloten buurt met een sfeervol dorps karakter.

Eén van de woningen is deze luxueus vormgegeven villa in landelijke stijl.

De landelijke architectuur is vertaald naar een grote rieten kap in combinatie met wit gekeimde gevels en zwarte houten delen ook wel potdekselwerk genoemd. Fraaie raampartijen met roeden en hoogwaardige detailleringen completeren het plaatje.

De kozijnen zijn uitgevoerd in zwarte kozijnen, ramen en deuren. Dit vormt een mooi contrast met de witte gevel. Onder de hardhouten kozijnen zijn hardstenen dorpels toegepast. Het ontwerp van deze landelijke woning vormt dan ook een mooi geheel met de omgeving.

De woning is geheel onderkelderd. De kelder ook wel souterrain genoemd heeft een oppervlakte van 120 m2. Aan de achterzijde is de ruime veranda ontworpen. Onder de veranda bevind zich de jacuzzi waar men heerlijk kan genieten.

Categorie
particuliere-woningbouw
Opdrachtgever
Fam. Van der Pol
Locatie
Hendrik-Ido-Ambacht
BVO
400
Schetsen en Ontwerp
Schetsen en Ontwerp
Bouwvergunning
Bouwvergunning
Engineering
Engineering
Keuze aannemer
Keuze aannemer
Bouwbegeleiding
Bouwbegeleiding