Veel mensen hebben al een duidelijk beeld voor ogen bij het denken aan hun droomhuis. U ook? Denkt u aan een romantisch huisje of juist een woning met een Scandinavische stijl? Met een MiCasa woning kan uw droomhuis werkelijkheid worden, ongeacht de stijl. 

Een MiCasa villa is gebouwd van massief hout en oogt decoratief en tijdloos. Droomt u ook een huis met deze eigenschappen? Onze gespecialiseerde architecten helpen u graag met het realiseren van uw woning.

De kenmerken van een MiCasa woning

Ons favoriete kenmerk van een MiCasa woning? De architectonische vrijheid kent (bijna) geen grenzen. Wat dit betekent voor u? U kunt, in nauw overleg met een van onze architecten, de woning van uw dromen bouwen. Of u nu droomt van een strak en modern huis of een woning met een landelijk gevoel, met een MiCasa woning kan dit beide en meer!

Iets dat alle MiCasa woningen met elkaar gemeen hebben is de gezellige uitstaling die de woningen hebben. Een MiCasa woning staat synoniem aan een huis dat energiezuinig is en is uitgerust met de laatste technologische ontwikkelingen. U kiest voor hoog wooncomfort en mooie architectuur.

Ecologische isolatie met houtmassiefbouw

Uw MiCasa woning wordt gebouwd in houtmassiefbouw. Dit is een methode waarbij massieve houten balken op elkaar gestapeld worden. Deze houten balken vormen de wanden van de woning, die anders gemetseld zouden worden. Het resultaat van een woning gebouwd op deze wijze is een heel stabiel huis dat zowel goed zijn eigen gewicht kan dragen en perfect wind en andere elementen kan opvangen.

Een ander groot voordeel van houtmassiefbouw? Thermische isolatie: de massieve materialen slaan warmte op. Uw woning koelt langzaam af in de koude winterdagen en warmt ook langzamer op in de zomers. MiCasa woningen van houtmassiefbouw worden meestal geïsoleerd aan de buitenkant met ecologische materialen.

Benieuwd naar de kosten voor het bouwen van uw MiCasa woning?
Vraag hier een prijsindicatie aan op basis van uw wensen

Ontwerp uw eigen MiCasa woning

Onze architect MiCasa woning doet meer dan enkel het ontwerpen van uw droomhuis. Er wordt gekeken naar welke stijlen en kenmerken bij u passen, ook als u het zelf nog niet goed weet. We luisteren naar hoe uw droomhuis er volgens u uitziet en brengen uw visie tot leven. Kiest u ook voor een huis van massieve houtbouw? Dan zit u bij MiCasa goed. Met 50 realisaties per jaar en 100 medewerkers is MiCasa de aangewezen specialist in Nederland.

Het ontwerpen en realiseren van uw droomwoning is onze passie, maak kennis met onze unieke werkwijze en vraag hier onze brochure aan. 

Meer inspiratie?

Bekijk hier Mi Casa woningen uit ons portfolio:

Kennismaken?

De architecten van Brand I BBA Architecten ontwerpen uitsluitend hoogwaardige architectuur. We weten beleving en kwaliteit binnen de juiste relatie met de omgeving te verweven. Bij nieuwe ontwerpen gaan wij altijd uit van de wensen en budgetten van onze opdrachtgever en kunnen altijd inzicht geven in de keuzes die gemaakt worden.

Heeft u plannen voor het ontwerpen van een MiCasa woning? Bespreek uw ideeën en wensen vrijblijvend met onze architect MiCasa woning!

Vrijblijvend een uurtje brainstormen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking.

 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan ons privacy statement.

Direct contact met onze adviseurs?

Bel ons van maandag t/m vrijdag tussen
08:30 en 17:00 op (078) 691 92 11

Adres- en
contactgegevens

Brand I BBA Architecten
Hoofvestiging
Abbekesdoel 15  
2971 VA Bleskensgraaf
Bezoekadres 2
Markendaalseweg 4
4811 KC Breda
E-mailadres:info@brandbba.nl
Telefoon: (078) 691 92 11

Volg ons op

FacebookFacebook
Twitter
Pinterest