U heeft bij het dagdromen over uw toekomstige huis wellicht al een duidelijk plaatje voor ogen. Welke stijl past bij u? Landelijk of juist modern? Wellicht wilt u kennis maken met MiCasa. Een MiCasa villa is gemaakt van massief hout en oogt decoratief, tijdloos en heeft een eigentijdse uitstraling met een ultiem vakantiegevoel. Onze architecten zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van MiCasa woningen.

Ontwerp MiCasa woning

Met 50 realisaties per jaar en 100 medewerkers, mag MiCasa zich de specialist van massieve houtbouw in Nederland noemen. Met de juiste architect vindt u de juiste stijl en details die een MiCasa huis een echt thuis maken. Een tekening is niet het enige wat architecten maken: de juiste architect MiCasa woning voelt aan wat u wilt, ook als u dat zelf nog niet goed weet. Wij verstaan wat u wilt en brengen dit tot leven in een visualisatie van uw toekomstige houtmassiefbouw. Houdt u van MiCasa woningen? Ons architectenbureau is gespecialiseerd in het ontwerpen van woningen in deze prachtige stijl. Onze architect MiCasa woning ontwerpt graag voor u uw droomhuis.

Kenmerken van een MiCasa woning

Met een MiCasa woning is er nooit sprake van standaard systeembouw. In feite kent de architectonische vrijheid geen grenzen: u bepaalt in nauw overleg met een van onze architecten MiCasa woning de wensen van uw droomwoning.

Een MiCasa woning wordt ontworpen als mooie en gezellige woning die energiezuinig is en uitgerust is met de laatste technische ontwikkelingen. Met een huis volgens massieve houtbouw bent u verzekerd van een uitstekende thermische isolatie, een lage energiewoning, hoog wooncomfort en mooie architectuur.

Het ontwerpen en realiseren van uw droomwoning is onze passie, maak kennis met onze unieke werkwijze en vraag hier onze brochure aan. 

Benieuwd naar de kosten voor het bouwen van uw MiCasa woning?
Vraag hier een prijsindicatie aan op basis van uw wensen

Meer inspiratie?

Bekijk hier Mi Casa woningen uit ons portfolio:

Kennismaken?

De architecten van Brand I BBA Architecten ontwerpen uitsluitend hoogwaardige architectuur. We weten beleving en kwaliteit binnen de juiste relatie met de omgeving te verweven. Bij nieuwe ontwerpen gaan wij altijd uit van de wensen en budgetten van onze opdrachtgever en kunnen altijd inzicht geven in de keuzes die gemaakt worden.

Heeft u plannen voor het ontwerpen van een MiCasa woning? Bespreek uw ideeën en wensen vrijblijvend met onze architect MiCasa woning!

Vrijblijvend een uurtje brainstormen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking.

 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan ons privacy statement.

Direct contact met onze adviseurs?

Bel ons van maandag t/m vrijdag tussen
08:30 en 17:00 op (078) 691 92 11

Adres- en
contactgegevens

Brand I BBA Architecten
Hoofvestiging
Abbekesdoel 15  
2971 VA Bleskensgraaf
Bezoekadres 2
Markendaalseweg 4
4811 KC Breda
E-mailadres:info@brandbba.nl
Telefoon: (078) 691 92 11

Volg ons op

FacebookFacebook
Twitter
Pinterest