Duurzaam wonen aan de rand van de Biesbosch; de nieuwe wijk De Vrije Wilg maakt dit mogelijk! Dichtbij de stad Rotterdam en volop genieten van de natuur. Ontdek hieronder de mogelijkheden van wonen in De Vrije Wilg in Dordrecht.

De Vrije Wilg

De Vrije Wilg is een plek waar alles bij in de buurt is. Voor alledaagse voorzieningen hoeft u nooit ver te reizen, met een half uurtje staat u in hartje Rotterdam en vanuit huis loopt u rechtstreeks het weidse buitengebied in dat grenst aan de Biesbosch. Met recht een samensmelting van het beste van twee werelden! Op De Vrije Wilg zijn maar liefst 24 zelfbouwkavels beschikbaar met mogelijkheden tot bouwen tot  vier bouwlagen. Vanaf februari 2019 kunt u al eigenaar zijn van uw bouwkavel.

Duurzaam bouwen op de Vrije Wilg

Een bijzonder aspect van deze unieke locatie is dat de wijk gebouwd is op de toekomst: er is namelijk extra aandacht besteed aan duurzaamheid. Zo zal de nieuwe woning 100% gasloos worden. U koopt de kavel inclusief een zogeheten warmtelus zodat u in uw huis een warmtepomp kunt plaatsen in plaats van een ouderwetse CV-ketel. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee!

Uw toegewijde bouwteam

De bouwkavels van De Vrije Wilg in Dordrecht spreken u aan? Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droomhuis op deze toplocatie. Hier kunt u uw eigen ding doen en opgaan in het dorpse gevoel terwijl de natuur en de historische grachtenpanden van Dordrecht binnen handbereik zijn. Brand | BBA Architecten heeft veel ervaring met verschillende bouwprojecten. We helpen u niet alleen bij het ontwerpen van uw droomhuis, we kunnen u in elke fase van uw bouwproject bijstaan met advies. U wilt de bouw aanbesteden? Kies dan voor een bouwteam. Dan schuiven onze vaste bouwpartners vanaf de ontwerpfase aan om mee te denken over de bouw en advies te geven vanuit hun eigen vakgebied. 

Brand | BBA Architecten, uw architect voor De Vrije Wilg in Dordrecht

De wensen en budgetten van onze opdrachtgevers zijn het startpunt van al onze projecten. Het is ten slotte úw huis dat we gaan ontwerpen. Ontdek samen met Brand | BBA Architecten uw toekomstige huis dat door beleving, kwaliteit, hoogwaardige architectuur en de juiste relatie met de omgeving wordt gekenmerkt Neem een kijkje in ons portfolio en neem gerust contact met ons op.